MRŠAVICE NISU IN: Muškarci misle da je ovo najbolje telo na svetu, a žene se ne slažu...
Foto: Instagram

Muški prate trendove

MRŠAVICE NISU IN: Muškarci misle da je ovo najbolje telo na svetu, a žene se ne slažu...

Pop kultura -
I dok su žene u ranijim anketama priznale da Keli ima najbolji dekolte na svetu, ovog puta su prednost ipak dali Mišel Kigan

Žene misle da mršava Mišel Kigan ima najbolje telo u bikiniju, ali muškarci su mnogo više glasova dali rasnoj lepotici Keli Bruk. Najnovija anketa, sprovedena u Velikoj Britaniji, je pokazala da muškarci više vole obline, dok žene preferiraju manekenkse, mršave figure.

I dok su žene u ranijim anketama priznale da Keli ima najbolji dekolte na svetu, ovog puta su prednost ipak dali Mišel Kigan.

Kiganova, za razliku od Keli, ima znatno mršaviju figuru, manje obline, ali ipak ima prilično bujno poprsje i izuzetno dugačke noge. Dame misle da je to idealna kombinacija za bikini.

Ženama se takođe topada i telo Ebi Klensi, Šeril Kol i Eme Vilis, ali priznaju i dame da Kili ima sjajno telo. A figura peščanog sata Bijonse se dopada i muškarcima i ženama, pa je završila na trećem mestu kod nežnijeg, a na osmom kod jačeg pola.

Foto AP
Foto AP

Zanimljivo je i da su muškarci rekli da je savršena konfekcijska veličina za ženu 40, a žene ipak misle da je mnogo bolje da nosite haljinu broj 38.

S obzirom na ove rezultate, izgleda da nisu muškarci ti koji od žena očekuju da izgledaju kao mršave holivudske zvezde - već to same sebi čine žene.

Keli Bruk, foto Instagram
Keli Bruk, foto Instagram

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track