Jedan dan Viktorije Bekam

Pogledajte

Jedan dan Viktorije Bekam

Pop kultura -
U intervjuu za britanski "Vog" Viktorija Bekam je ispričala šta doručkuje, kada vežba, da li sprema kuću

Modna dizajnerka i žena Dejvida Bekama, je dokazala da je zaista "posh" (prefinjena), dok je pričala o svom luksuznom životnom stilu.

Viktorija je dozvolila da je ekipa britanskog "Voga" prati dok obavlja svoje dnevne rituale. Dok je nosila kecelju sa natpisom "Too posh to wash", Viktorija priznaje: "Baš je tako. Nikada ne sređujem kuću".

Nova opsesija Bekamove je da jede pčelinji polen, jer sadrži mnogo vitamina i minerala.

"Molim vas nemojte da napišete da sam potpuno luda, samo ne želim bore!", rekla je ona nakon treninga u šest sati ujutru, koji upražnjava pet puta nedeljno.

Viktorija je bila vegan i to čitavih godinu dana, ali je rekla kako tada "nije imala energiju koja joj je bila potrebna" za obaveze koje ima zaposlena mama, koja putuje po čitavom svetu, pre svega zbog posla kojim se bavi.

U porodičnom domu Bekamovih se mogu videti ogromne slike članova porodice, skupe "Jo Malone" sveće i umetnička dela čija je vrednost na desetine hiljada funti. Međutim, u intervjuu Viktorija je pokušala da nas ubedi kako je daleko prizemnija osoba nego što to izgleda.

"Volim da odem u prodavnicu i da kupujem hranu. Ne kažem da to stalno radim, ali tačno znam šta hoću."

Ona svaki dan ustaje u pola šest ujutru, a leže uglavnom oko 23h uveče, nakon što provede makar jedan sat kvalitetnog vremena sa Dejvidom.

"Ni Dejvid, ni ja nismo lenji. Ne volim lenjost i zakidanje na poslu. Radila sam naporno i postigla mnogo. Mislim da više od ovoga i ne bih mogla da postignem", zaključila je Viktorija.

Pogledajte deo intervjua:

http://www.youtube.com/watch?v=ymOsfYK-wZk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track