BIZARNO Stejsi Kibler: Osušiću i pojesti posteljicu kad se porodim!
Foto: Beta

napraviće tablete

BIZARNO Stejsi Kibler: Osušiću i pojesti posteljicu kad se porodim!

Pop kultura -
Posteljica navodno pomaže prodiljama da imaju dovoljno mleka kako bi mogle hraniti dete i pomaže u borbi s postporođajnom depresijom

Na glasu je kao jedna od slavnih trudnica koja se najzdravije hrani. Stejsi Stejsi Kibler (34) jede samo organsku hranu, umereno vježba i najvažnije od svega joj je da razmišlja pozitivno. Toliko je odlučna da sve u vezi njene trudnoće i porođaja bude prirodno da čak planira da pojede posteljicu nakon porođaja.

Njen prijatelj je rekao je kako ona planira da napraviti tablete od sušene posteljice nakon što se porodi i sve ih pojede. Tako se nada da će dobiti hranjive supstance koje će biti potrebne i njoj i njenoj novorođenoj ćerki.

Ljudi koji zagovaraju konzumiranje posteljice nakon porođaja tvrde da je ključna u osiguravanju nutrijenata za bebu i majku dok doji i da su puna gvožđa i hormona koji ubrzavaju proces oporavka kod porodilja.

Po metodi za koju se Stejsi odlučila, posteljica se nakon porođaja najmanje 16 sati suši u posebnom dehidratoru i zatim se melje u prah i stavlja u kapsule. Tako tretirana posteljica navodno pomaže prodiljama da imaju dovoljno mleka kako bi mogle hraniti dete i pomaže u borbi s postporođajnom depresijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track