Dečja zvezda iz filma Patriota pronađena mrtva u svom stanu

Skaj Mekol Bartusijak

Dečja zvezda iz filma Patriota pronađena mrtva u svom stanu

Pop kultura -
Uzrok smrti za sada nije poznat, a glumica j navodno preminula u snu

Američka glumica Skaj Mekol Bartusijak, poznata po ulozi ćerke Mela Gibsona u filmu "Patriota", pronađena je mrtva u svom domu u Teksasu.

Imala je samo 21 godinu. Uzrok smrti za sada nije poznat, a glumica j navodno preminula u snu. Rođena Teksašanka, u poslednje vreme je producirala i igrala u nekoliko kratkih filmova.

Bratušijak je svoju najpoznatiju filmsku ulogu u hitu Patriotaostvarila 2000. , sa samo sedam godina, kada je igrala Suzan Martin, ćerku Bendžamina Martina, kojeg je glumio Mel Gibson. Starijeg brata u istom filmu glumio je pokojni Hit Ledžer, koji je 2008. umro od predoziranja.

Skaj se kasnije u manjim filmskim ulogama pojavila uz Majkla Daglasa i Šarliz Teron, a epizodne uloge je imala i u televizijskim serijama 24, Lost, CSI i Dr House. Rođena je u Hjustonu, a u poslednje vreme je snimala kratke filmove. Policija je u porodičnu kuću glumice pozvana u subotu oko devet sati po lokalnom vremenu. Na telu preminule nije bilo vidljivih znakova nasilja, a rezultati obdukcije se očekuju.

http://www.youtube.com/watch?v=ZQzBHnXdPY4

(TMZ)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track