IZVIKANE FILMSKE ZVEZDE: Slavne glumice koje u stvari ne znaju da glume

Talenat nije neophodan za uspeh

IZVIKANE FILMSKE ZVEZDE: Slavne glumice koje u stvari ne znaju da glume

Pop kultura -
Jedan specijalizovani sajt je napravio svoj izbor izvikanih filmskih zvezda koje pretenduju na titulu ozbiljne glumice iako njihove monotone izvedbe iz filma u film potvrđuju suprotno
1 / 10

Od Odri i Ketrin Hepbern do Kejt Vinslet i Dženifer Lorens, Holivud oduvek obiluje lepoticama, inspirativnim i talentovanim. Čak su i manje lepe glumice (u konvencionalnom smislu) poput Meril Strip ili Ejmi Adams uspele da očaraju gledaoce svojim bravurama. Međutim, ima nekih zgodnih filmskih zvezda koje nikada nisu otišle dalje od lepog prizora, dokazavši da talenat nije neophodan za uspeh u šou-biznisu.

Jedan specijalizovani sajt je napravio svoj izbor izvikanih filmskih zvezda koje pretenduju na titulu ozbiljne glumice iako njihove monotone izvedbe iz filma u film potvrđuju suprotno.

Zato smo s liste izostavili atraktivne starlete koje su zaista služile samo kao ukras pred kamerama (Megan Foks, Džesika Alba, Džesika Bil, Deniz Ričards) i katastrofalne glumice poput Rijane, Dženifer Lopez, Dženifer Hadson ili Bijonse koje su, nadamo se, završile svoj izlet u svet pokretnih slika.

Ketrin Hajgl

Svojevremeno se odrekla nominacije za „Emi“ jer je njen lik Izi u „Uvodu u anatomiju“ veoma loše napisan. Kreatorka serije Šonda Rajms osvetila joj se tako što je njen lik ubila, a Hajgl je izjavila kako sada jedva čeka da se potpuno posveti filmskoj karijeri. Nakon pregršt romantičnih komedija vrednih zaborava („27 haljina“, „Život kao takav“, „Zaglavilo se“), ispostaviće se da je Izi ipak bio vrhunac njene karijere.

Dženifer Aniston

Devedesetih godina prošlog veka su mnogi muškarci bili zaljubljeni u junakinju Rejčel iz „Prijatelja“, ali od tada do danas Dženifer je - osim povoljnih kritika koje je dobila za „Dobru devojku“ - pokazala da nema naročito mnogo dara za transformaciju.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track