NEVEROVATNA PRIČA O ROBINU: Najduhovitiji čovek na svetu oplemenio je moj život!
Foto: Rojters

Uneo svetlost u život ljudi

NEVEROVATNA PRIČA O ROBINU: Najduhovitiji čovek na svetu oplemenio je moj život!

Pop kultura -
Anegdota koju je voditelj Norm Mekdonald napisao na Tviteru, nakon što je saznao da se Robin ubio proširila se internetom i postala hit priča

Norm Mekdonald je danas poznati voditelj i komičar, ali nekada davno bio je prestravljeni mladić kome je u najbitnijem trenutku karijere pomogao legendarni Robin Vilijams!

Nakon što se planetom proširila vest o smrti čuvenog glumca počela je da izlazi na videlo njegova borba sa depresijom, kao i unutrašnjim demonima. U poslednjem intervjuu Vilijams je čak otkrio da je u očaju zbog alkohola i droge i do detalja opisao svoju zavisnost.

Ipak, postoji i njegova strana koju svet mnogo bolje poznaje. To je njegov dar da razvedri tuđe živote, kada već nije mogao svoj. O tome svedoči i anegdota koju je voditelj Norm Mekdonald napisao na Tviteru, nakon što je saznao da se Robin ubio.

Norm Mekdonald
Norm Mekdonald

"Bio mi je to prvi stend ap nastup u Letermanovoj emisiji i morao sam da pratim najduhovitijieg čoveka na svetu! Bio sam mali panker iz ruralnog Ontarija, sedeo sam u garderobi potpuno prestravljen. Telefonirao sam sa prijateljem kada je naleteo najduhovitiji čovek na svetu. Nije bilo nikoga drugog na spratu. U šoku, rekao sam prijatelju ko je upravo prošao. Najduhovitiji čovek na svetu. Valjda je čuo da sam izgovorio njegovo ime, sledećeg trenutka se stvorio do mene. Pravio se da je jevrejski krojač koji mi uzima mere. Klekao je i pitao me kako se oblačim. Rekao sam prijatelju koji je još bio na telefonu da najduhovitiji čovek na svetu kleči ispred mene i uzima mi mere. Drug mi nije verovao, pa sam rekao Robinu "možete li da porazgovarate sa mojim prijateljem, gospodine", priča Norm.

"Najduhovitiji čovek na svetu mi je uzeo telefon i 10 minuta se pretvarao da prima narudžbinu kineske hrane od mog prijatelja. Smejao sam se i smejao, činilo mi se da sanjam jer nikoga drugog nije bilo. Nikoga. Restoran je ostao bez Mu Šu svinjetine i on tu ništa nije mogao. Kao ljutito je spustio slušalicu mom prijatelju i taman što sam hteo da mu zahvalim rekao je da još uvek nisam probao sako", napisao je Mekdonald.

"Onda me najduhovitiji čovek na svetu obukao. Mene, potpunog stranca. I sećam se da je vezao vindzor čvor. Uglavnom je pričao na jidišu, ali kada je završio okrenuo me ka ogledalu da mi pokaže kako sam ispao. Niko drugi nije bio tu. Niko. Najduhovitiji čovek na svetu je bio u mojoj garderobi pola sata i bio duhovitiji nego ceo nastup koji je uskoro trebalo da izvedem. Kada je izašao iz moje garderobe osetio sam se usamljeno. Najusamljenije do tada u životu. Do danas. Neprihvatljivo. Počivaj u miru, Robine Vilijamse", završio je svoju priču voditelj i ostavio Tviter da dalje šalje ovu divnu scenu.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja