KUSTA MALTRETIRA MONIKU: Belučijeva morala da stoji u ledenoj vodi dok joj ne poplave usne!
Foto: Zoran Šaponjić

Na mlečnom putu

KUSTA MALTRETIRA MONIKU: Belučijeva morala da stoji u ledenoj vodi dok joj ne poplave usne!

Pop kultura -
Ne zna se ko je od njih dvoje luđi, on koji je tera da satima stoji u ledenom jezeru dok joj usta ne poplave ili ona koja sve to trpi i bez reči radi ono što joj kaže, rekao je glumac koji glumi u Kustinom filmu

Italijanska diva Monica Beluči stigla je ponovo na ove prostore gde je nastavila snimanje filma Emira Kusturice "Na mlečnom putu".

Film se prošle godine snimao na lokacijama širom Hercegovine, a ove godine deo scena odvija se na crnogorskom području u okolini Kotora i Trebinja.

Glavna glumica posetila je u pauzama snimanja Herceg Novi. Ručala je u restoranu Stanica u zgradi nekadašnje železničke stanice, koja je danas u vlasništvu Kusturice.

Glumci koji rade na filmu kažu da je Kusturica "rediteljski genije, ali i čovek s visokim zahtevima. Jedan od glumaca nedavno je u Zagrebu društvu poverio kako je bio zaprepašćen načinom na koji reditelj tretira Belučijevu.

"Ne zna se ko je od njih dvoje luđi, on koji je tera da satima stoji u ledenom jezeru dok joj usta ne poplave ili ona koja sve to trpi i bez reči radi ono što joj kaže. Čak se dogodilo da je Kusturica pričao sa mnom, minutima, dok je ona cvokotala i tresla se u hladnoj vodi. Meni je pogled sve vreme bežao prema jezeru, bilo mi je žao žene, a on nije ni trepnuo. A, nismo uopšte razgovarali o važnim stvarima, ali on ju je ostavio da čeka", ispričao je glumac.

Ništa manje rigorozan nije ni prema statistima. U Trebinju je jednog muškarca naterao da ceo dan leži u mrtvačkom kovčegu, a čovek se nije bunio jer je dobio dobar honorar. Spominje se i devojka iz Trebinja koja je, radi potrebe filma, morala gola da trčkara trebinjskim parkom.

Printskrin
Printskrin

(Fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja