DŽEJMI OLIVER: Muškarci su hteli da me tuku jer su ih žene zapitkivale šta ima za večeru!
Foto: AP

Poznati kuvar

DŽEJMI OLIVER: Muškarci su hteli da me tuku jer su ih žene zapitkivale šta ima za večeru!

Pop kultura -
Poznati kuvar danas je težak 240 miliona funti, a prošlog vikenda je na kulinarskom festivalu u Oksfordširu ispričao kako je na početku televizijske karijere znao da beži od ljutitih muškaraca, a par puta je doživeo i fizički napad

OKSFORD - Kuvar Džejmi Oliver otkrio je da su ga na ulici napadali muškarci, ogorčeni zbog toga što njihove žene očekuju da oni počnu da kuvaju.

Naravno, on je bio krivac za sve, kao i njegov kuvarski televozijski šou "Goli kuvar" kojim je u 90-im godinama prošlog veka promenio gastrokulturu u Velikoj Britaniji, pa i šire.

Poznati kuvar danas je težak 240 miliona funti, a prošlog vikenda je na kulinarskom festivalu u Oksfordširu ispričao kako je na početku televizijske karijere znao da beži od ljutitih muškaraca, a par puta je doživeo i fizički napad.

"Morate da se prisetite koliko je "Goli kuvar" bio kontroverzan u vreme kad je počeo da se emituje", objašnjava Džejmi. "Nekad je radilo samo 12 odsto žena, a 90-ih se taj broj popeo na 65 odsto. Britanski muškarci i dalje su svake veče pitali što ima za večeru.""I onda, došao je trenutak kad su žene upitale, "Šta ima za večeru, dragi?" Sećam se da muškarci nisu mogli da me smisle prve tri godine emitovanja šoua, jurili su me, a par puta je došlo i do fizičkog obračuna."

Međutim, stvari su se promenile nabolje i poslednjih godina Džejmi na svojim tečajevima ima više muških, nego ženskih polaznika, a već dugo ga niko nije napao, a kamoli udario na ulici.

Foto AFP
Foto AFP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track