JARIĆEVA SESTRA O BIVŠOJ SNAJKI: Adrijana Lima će uvek biti deo porodice!
Foto: Facebook

U odličnim odnosima

JARIĆEVA SESTRA O BIVŠOJ SNAJKI: Adrijana Lima će uvek biti deo porodice!

Pop kultura -
Kreatorka Tamara Jarić otkrila je da je u odličnim odnosima sa bivšom snajkom Adrijanom Limom

Modna kreatorka Tamara Jarić priča o odnosima sa bratom, ali i bivšom snajkom, Adrijanom Limom .Tamara je u razgovoru otkrila da je Marko upravo i stigao u srpsku prestonicu.

"Mama i ja živimo u ovoj zgradi, a Marko, kada je u Srbiji, u drugom delu grada. Samo što je stigao u Beograd. Pre dva dana me je posetio i fotografisao dok sam radila na novim modelima, a da to nisam ni znala. Sliku je postavio na Tviteru i na taj način me izreklamirao", kroz smeh je rekla Tamara.

Kreatorka ne krije i da je u odličnim odnosima sa bivšom snajkom, Adrijanom Limom. Na natpise u novinama, koji se tiču ljubavnog brodoloma njenog brata niko od njih se ne obazire."Svi skupa se smejemo tome. To nikada neće uticati na naše porodične odnose i to je jedino važno. Na moju sreću, ne okružuju me ljudi koji čitaju takve stvari i komentarišu", rekla je Tamara.

Markova sestra priznala je i da joj Valentina i Sijena veoma nedostaju."Mnogo sam vezana za njih dve. Provele smo divno leto zajedno. Bile smo najpre u Porto Montenegru, a zatim na Ibici. Sjajno smo se provele. Valentina jako liči na Adrijanu, dok je karakterno ista Marko. Ja često volim da kažem kako je pokupila najbolje od oba roditelja. Sita se s njom svaki put ispričam i ismejem jer je tako zabavna. Za nju sam posebno vezana jer sam živela u Americi kada je ona rođena. Stalno sam bila kod njih i sa njom sam provodila dosta vremena", otkrila je Tamara.

Na kraju, dizajnerka je priznala da joj ne bi smetalo kada bi bivša snajka ponela modele iz njene nove kolekcije, ali rodbinske veze nikada ne bi koristila za promociju.

(blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track