URNEBESNA KOMEDIJA: Slobodan Ćustić dobio Državni posao

Spremna je treća sezona šoua koji je osvojio region

URNEBESNA KOMEDIJA: Slobodan Ćustić dobio Državni posao

Pop kultura -
Nastavljamo kreativni rad s rediteljem Stojčetom Stoleskim, koscenaristom Mladenom Urdarevićem i celom ekipom RTV, rekao je Boškić

Nova doza smeha od 8. septembra stiže na kanale RTV Vojvodine, jer tada počinje emitovanje treće sezone emisije „Državni posao“.Mada neće izaći iz ustaljenog formata „tri čoveka i tri zida“, ekipa najavljuje iznenađenja. Domaćini su otkrili da će imati goste, a jedan od njih biće glumac Slobodan Ćustić.- Nadamo se da će ova, treća sezona biti još bolja nego prethodne dve. Najbitnije je da je hemija u timu odlična. Nastavljamo kreativni rad s rediteljem Stojčetom Stoleskim, koscenaristom Mladenom Urdarevićem i celom ekipom RTV. Do sada smo snimili 401 epizodu, što je 54 sata programa, ili dva dobra ruska filma - rekao je Dejan Ćirjaković, popularni Boškić.

Pojačanje... Slobodan Ćustić
Pojačanje... Slobodan Ćustić

Na to se odmah nadovezao glavni arhivator Čvarkov (Dimitrije Banjac), istakavši da „Simpsonovi“ imaju 525 epizoda, te da im je cilj da ih prešišaju.Direktor i v. d. glavnog i odgovornog urednika Televizije Vojvodine Slobodan Arežina najavio je da će od 8. septembra početi i emitovanje sve tri sezone danske serije „Premijerka“, a istog dana počeće i nova sezona emisije „Jedan na jedan“. Kao novitet istakao je emisiju „Brakusovi dobri ljudi“ Igora Brakusa.(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track