LEDI DI ZVALA KAMILU NOĆU I PRETILA SMRĆU: Poslala sam nekoga da te ubiju! Vidiš li ih?!
Foto: Ap Arhiva

Šokantna knjiga novinarke Peni Džunor

LEDI DI ZVALA KAMILU NOĆU I PRETILA SMRĆU: Poslala sam nekoga da te ubiju! Vidiš li ih?!

Pop kultura -
Novinarka je napisala da je Ledi Di Ledi zaveru svuda i slala je anonimne, uznemirujuće i ponekad zastrašujuće poruke velikom broju ljudi pa je tako telefonirla usred noći Kamili i pretila joj smrću

Britanska novinarka i jedna od najpoznatijih biografkinja kraljevske porodice Peni Džunor objavila je novu knjigu posvećenu princu Hariju. U njoj se posvetila unutrašnjim patnjama koje su mučile mlađeg sina pokojne princeze Dajane i princa Čarlsa tokom odrastanja.

Poseban odlomak novinarka je posvetila princezi Dajani koja je 1997. nastradala u saobraćajnoj nesrećnoj u Parizu. Tako se osvrnula na njene patnje koje su počele s prvim danom otkako se udala za princa Čarlsa, kojeg su kasnije pratile afere s Kamilom Parker.

Princeza Di je tokom teških trenutaka utehu pronalazila u deci. Tokom tog vremena mediji su pisali o njenim zastrašujućim emocionalnim ispadima. Prema tvrdnjama Peni Džunor, princeza Dajana je smatrala kako se iz Bakingemska palati vodi kampanja protiv nje. Suprotno tome, Džunorova piše kako je upravo njen bivši suprug, princ Čarls dao jasna uputstva osoblju da ne pričaju ništa što bi se moglo loše da se odrazi na princezu jer će "ona uvek biti majka njegove dece".

I pored toga, Ledi Di je videla zaveru svuda i slala je anonimne, uznemirujuće i ponekad zastrašujuće poruke velikom broju ljudi. Najzanimljivija tvrdnja tiče se Čarlsove druge supruge Kamile Parker. Kako piše Džunor, princeza Dajana ju je nazvala veoma kasno kada bi bila sama u udaljenom imanju i pretila joj smrću.

"Poslala sam nekoga da te ubiju. Upravo se nalaze u tvom vrtu. Pogledaj kroz prozor. Vidiš li ih?", govorila bi joj Dajana u slušalicu.

Ipak, Džunor smatra kako se brak princa Čarls i princeze Dajana nije raspao zbog Kamile.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track