(VIDEO) SIMPSONOVI ZA OTCEPLJENJE ŠKOTSKE: Domar Vili bi da bude prvi lider nezavisne države!

Hit

(VIDEO) SIMPSONOVI ZA OTCEPLJENJE ŠKOTSKE: Domar Vili bi da bude prvi lider nezavisne države!

Pop kultura -
Vili čak i razmišlja da bude prvi lider Škotske i da je on najbolji izbor, jedini je problem što je on državljanin Amerike i ne može da se kandiduje

Simpsonovi podržali otcepljenje Škotske. U satiričnom videu koji je postavljen na Jutjub kanal domar škole Vili glasno govori "Da" za otcepljenje Škotske od Velike Britanije.

Tipični Škot hvalio je prednosti nezavisne Škotske, posebno ističući njihovu industriju i naftnu u Severnom moru. U jednom momentu skida majicu a na grudima mu piše razumi ili umri i objasnio je da to nije tetovaža nego mladež.

Vili čak i razmišlja da bude prvi lider Škotske i da je on najbolji izbor, jedini je problem što je on državljanin Amerike i ne može da se kandiduje.

Podsetimo, Škoti će uskoro na istorijskom referendumu odlučiti da li će se Škotska odvojiti ili će ostati u sastavu Velike Britanije.

Pitanje na glasačkom listiću biće jednostavno: "Da li Škotska treba da bude nezavisna zemlja?". Pravo glasa na referendumu imaće svi stariji od 16 godina koji žive u Škotskoj, ali ne i 800.000 Škota koji žive u drugim delovima Velike Britanije

http://www.youtube.com/watch?v=W6vDzf-wSbk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track