Za 9 meseci smršala 30 kg i ušla u venčanicu iz snova!

Trud joj se isplatio

Za 9 meseci smršala 30 kg i ušla u venčanicu iz snova!

Pop kultura -
Kristi je drža niskomasnu dijetu, izbacila je užine, počela je da jede niskokalorični hleb i redovno da vežba

Kristi Tomas je našla venčanicu iz svojih snova, ali nije mogla da uđe u nju. Zato je odlučila da smrša i izgubila je više od 30 kilograma. Kristi je imala 97 kilograma, ali je na dan venčanja mogla da se pohvali da ima 65."Kada sam videla venčanicu, znala sam da je moram nositi na venčanju. Ali nisam mogla da uđem u nju i zato sam morala da promenim svoj život iz korena i vratim se u formu. Želela sam fotografije sa venčanja na koje bih mogla da budem ponosna i znala sam da je jedini način da to ostvarim da smršam i uđem u tu savršenu venčanicu", objašnjava Kristi.

"Uvek sam lako dobijala kilograme i morala sam da pazim šta jedem. Samo tokom jednog vikenda mogla sam da se ugojim dva kilograma ako se ne kontrolišem. Primetila sam da mi kilogrami izmiču kontroli i to je uticalo na moje samopouzdanje. Mnogo sam se ugojila otkad sam rodila prvog sina. Ugojila sam se 10 kilograma tokom trudnoće i nisam smršala nakon porođaja", priča ona.

Kristi, koja ima dvoje dece, prošlog avgusta je kupila venčanicu, a devet meseci kasnije, u maju ove godine, udala se u svojoj venčanici iz snova.

Ranije nije mogla da odoli slatkišima i mirisu hrane, ali je tokom ovih devet mesecu uspela da se uzdržava. Kristi je u avgustu počela da drži niskomasnu dijetu, izbacila je užine i počela je da jede niskokalorični hleb. Počela je redovo da vežba i ako bi joj ikad palo na pamet da odustane, samo bi pogledala u svoju savršenu venčanicu i nastavila sa vežbanjem.

"Kada sam se jednom ozbiljno bacila na posao, jednostavno se nisam zaustavljala. Počela sam da šetam redovno i nisam preskakala vežbanje. Venčanica mi je savršeno stajala na dan venčanja i izgledala sam divno. To je bio najlepši dan u mom životu. Imam fotografije sa venčanja kakve sam oduvek želela", kaže ova uporna žena kojoj se trud isplatio.

Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track