NAUČITE DA VOLITE SEBE: Ova buca je ponosna na svoje obline!

Plus sajz manekenka

NAUČITE DA VOLITE SEBE: Ova buca je ponosna na svoje obline!

Pop kultura -
Nekome sam predebela, nekome premršava, nekome presvetla, nekom pretamna. Govorili su mi da sam ružna, ali ja ipak znam bolje, buna je samopouzdanja Ešli
1 / 3

Ešli Graham ima 27 godina i rodom je iz Nebraske. Prema mišljenju mnogih, ova bujna lepotica jedna je od najseksi modela za odeću za punije na svetu. Ešli kao manekenka za odeću većih konfekcijskih brojeva radi već 15 godina. Kaže kako ne prođe nijedan dan da je neko ne "počasti" nekom uvredom na račun njene težine, ali ona se na to ne obazire.

"Nekima sam predebela, nekima premršava. Nekima je moja put presvetla, nekima pretamna. Bilo je i situacija kad su mi govorili da sam jako ružna, ali sam prešla sam preko svega toga", rekla je Ešli.

"Ako ste samo zadovoljni sobom, ako volite svoje telo i ako ste jaka i zdrava osoba, opstaćete. U suprotnom, u modnoj industriji nećete izdržati ni dana", rekla je model i dodala da je posao "plus sajz"' manekenke zaista zahtevan.

Bujna lepotica snimila je editorijale za Elle, Vogue, Harper's Bazaar, Glamour, Latina i pojavljuje se u nekoliko reklama za Levi's. Od 2010. u braku je sa snimateljem Džastinom Ervinom, kojeg je upoznala u crkvi. Ima i svoju modnu marku, Navabi, koja je specijalizovana za odeću za punije žene. Sve kolekcije Ešli sama reklamira.

http://www.youtube.com/watch?v=JEpWZJ9rsoM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track