GODINE VAS STIŽU: 8 znakova da ste stariji nego što jeste

Proverite

GODINE VAS STIŽU: 8 znakova da ste stariji nego što jeste

Pop kultura -
Ako ste spremni da svima dajete savete, čak i onima koji su stariji od vas, onda treba da proverite da li ostavljate utisak starije osobe

Svima se nekad desilo da im ljudi kažu da izgledaju mlađe ili starije. Ovih osam znakova će vam otkriti da li globalno ostavljate utisak starije osobe.

1. VAŠE KOLEGE SE IZNENAĐUJU KADA ČUJU KOLIKO GODINA IMATEKada kažete da imate 25, svi su šokirani, jer su bili ubeđeni da imate bar 29. I to ne zbog borica oko očiju. To znači da se ozbiljnije ponašate na poslu, iako ste van njega možda opušteniji.

2. IMATE BLISKE PRIJATELJE KOJI SU PET DO 10 GODINA STARIJI OD VASKadgod osećate da ste pod stresom zbog nečega, oni vas podsećaju da su bili u vašim godinama i da su preživeli to.

3. NIKO NE MOŽE DA SE SETI KOLIKO GODINA IMATEPrijatelji vaših starijih prijatelja uvek vam dodaju bar četiri godine. I to se dešava nekoliko puta sa istim osobama. Jednostavno ostavljate utisak nekog starijeg.

4. TATA VAŠEG PRIJATELJA I DALJE MISLI DA STE NEKOLIKO GODINA STARIJI OD NJEGAA vi ste zapravo išli zajedno u obdanište, u osnovnu školu, u srednju školu.

5. MOŽETE DA SE DRUŽITE SA DRUGARICAMA SVOJE MAMEKada vam mama nije kod kuće, njene drugarice se rado viđaju sa vama i vi se osećate prijatno u njihovom društvu.

6. OBIČNO SE ZABAVLJATE SA OSOBAMA KOJE SU NEKOLIKO GODINA STARIJE OD VASA kada upoznate njegove prijatelje, oni često ne mogu da veruju da ste vi mlađi od njega.

7. SKORO UVEK VI VOZITE PO POVRATKU SA ŽURKEVi na žurci uvek ili u većini slučajeva ostajete trezni kako biste prijateljima izašli u susret i vozili ih pijane kući. Bolje neko da bude odgovoran, nego da se sutra kajete.

8. SVIMA STE SPREMNI DA DATE SAVET, ČAK I ONIMA STARIJIM OD SEBEBez obzira na to što niste u braku, možete da savetujete one koji su u braku. Dajete dobre savete onima koji su u vezi, a sami niste u vezi i slično. Ponašate se zrelije nego većina vaših vršnjaka.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track