OTKAČENA PROŠLOST: Ove slavne ličnosti imale su filmske živote

Neobično odrastanje

OTKAČENA PROŠLOST: Ove slavne ličnosti imale su filmske živote

Pop kultura -
Otac Šarliz Teron se napio pucao u glumicu i njenu majku, ali su uspele da mu otmu pištolj

Ako ikada pomislite da vam se u životu dešavaju neke nerealno otkačene stvari, niste usamljeni. Poznate ličnosti takođe imaju buran život.

Olivija Njutn DžonRoditelji ove poznate dame napustili su Nemačku kada je pala pod vlast nacista. Olivijin otac imao je zadatak da ispituje zarobljene pilote, ali ne metodama mučenja, već uz večeru i piće. Zahvaljujući njemu otkriveni su neki od planova napada.

Šarliz TeronZa detinjstvo je veže jedna sasvim drugačija priča od one bajkovite. Kada je bila mala, njen otac se toliko napio da kada je došao kući, uzeo je pištolj i počeo da puca u pravcu Šarliz i njen majke. Ipak uspele su da mu otmu pištolj i majka ga je ubila.

Džek NikolsonGlumac kome su se možda dešavale neke od najuvrnutijih stvari. Naime, holivudskog glumca odgajili su baba i deda, a on je tek sa trideset sedam godina saznao bolnu istinu - da ga je rodila “sestra“ i da mu je zapravo ona prava majka. Da stvar bude gora, istinu mu je otkrio novinar Tajmsa, koji je 1974. godine kopao po njegovoj prošlosti. Nikada nije saznao ko mu je bio otac.

Tobi MegvajerGlumac poznat po ulozi u filmu "Spajdermen" u životu je morao da se suoči sa ocem Vinsentom razbojnikom, koji se nakon dvogodišnje kazne smirio i odustao od pljački banaka.

Džej ZiPoznati reper u jednom intervjuu otkrio je da je kao dvanaestogodišnjak pucao u rođenog brata (koji je bio zavisnik) jer mu je ukrao prsten. Ipak, sve se završilo kako treba. Reper nije završio u zatvoru, a brat je ostao živ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track