Trend u Holivudu: Zvezde bez gaćica na crvenom tepihu
Foto: Reuters

Donji veš je višak

Trend u Holivudu: Zvezde bez gaćica na crvenom tepihu

Pop kultura -
Duboki dekoltei su već otkrili sve što su mogli tako da su najnoviji trend među slavnim damama haljine uz koje je zabranjeno nositi gaćice

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilHolivudskim damama veoma je važno da na crvenom tepihu i drugim prestižnim događajima izgledaju apsolutno savršeno, pa se ne libe da učine sve što treba da bi to postigle.Izbor za savršenu toaletu često pada na elegantne, dugačke haljine, koje su uglavnom uske i prilično otkrivaju. Ako haljina ima šlic skoro do kuka ili prozirni materijal na kritičnim delovima, zvezde imaju problem da odaberu donji veš koji se neće videti i ocrtavati.Zato one vrlo često odluče da na svečani događaj odu - bez gaćica!

1. Alesandra AmbrozioNa nedavnom gala događaju, popularna manekenka ponela je dugačku crnu haljinu sa motivima zmijske kože, ali i sa mnoštvom prozirnog materijala, koji isključuje donji veš.

2. Rita OraPevačica Rita Ora je imala malih problema sa crvenom, satenskom haljinom, koja je zbog vetra, a pre svega zbog ultra dubokog šlica, letela na sve strane. Srećom, na gala događaju pevačica je nekako uspela da je obuzda i tako ne pokaže apsolutno sve, pošto je zbog modela haljine donji veš bio praktično zabranjen.

3. Miranda KerZanosna manekenka uopšte nema problem da gaćice ostavi kod kuće i ukrade svu pažnju fotoreportera u haljini koja sa jedne strane čak i nije zašivena, već prišvršćena sa nekoliko kaiščića i ne ostavlja mnogo mašti.

4. Gvinet PaltrouKada je glumica samouvereno prošetala crvenim tepihom u haljini koju spaja samo prozirna tkanina, blicevi fotoaparata bili su upereni samo u nju. Nakon tog događaja, Gvinet Paltrou je rekla da ne voli da obuče bilo šta, a da ispod nema donji veš, ali, haljina je tako zahtevala.

5. Kendal DženerZašto jedan šlic kad mogu dva?! Mlada manekenka i sestra starlete Kim Kardašijan na dodeli nagrada nosila je haljinu sa izrezima od kukova do poda, što je razlog zašto je najveću pažnju izazvala upravo Kendal Džener.

6. Zoe SaldanaČini se da je glumica Zoe Saldana baš požurila sa trendom golih kukova i odbacivanja donjeg veša, jer je ona ovu haljinu ponela pre ravno godinu dana.

7. Dženifer LopezPevačica je definitivno pobrala pohvale za svoj izgled u dugoj, uskoj, ali i dosta otvorenoj haljini sa šljokicama. Iako je haljina svetlucala na suncu, oštrom oku ne može da promakne da Dženifer Lopez za ovu priliku nije imala nameru da obuče gaćice.PREPORUČUJEMO JOŠ SA PORTALA STIL:Veče kada su brushalteri bili zabranjeni: Rijana i Majli Sajrus sa golim grudima (FOTO)Džej Lo progovorila o najtežim danima u životu: Dugo mi je trebalo da shvatim da sam zlostavljanaTom Kruz ponovo zaljubljen: U tajnosti se viđa sa Mirandom KerBolje da ne skida naočare: Pogledajte šta je Donatela Versaće uradila od svog lica! (FOTO)Invazija boja na crvenom tepihu: Holivudske zvezde zasijale na dodeli Emija! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track