MEMOARI BRUK ŠILDS: Posle prvog seksa gola sam pobegla iz sobe!
Foto: Rojters

Memoari

MEMOARI BRUK ŠILDS: Posle prvog seksa gola sam pobegla iz sobe!

Pop kultura -
Potpuno gola trčala sam hodnikom kao da mi je neko ukrao novčanik, napisala je u svojoj knjizi

Bruk Šilds pobegla je 'glavom bez obzira', trčala je hodnikom kao da joj je neko ukrao novčanik. Njen tadašnji dečko Din Kejn je stigao i zagrlio je.

Glumica je napisala knjigu memoara u kojoj je opisala i svoje prvo seksualno iskustvo. Bruk Šilds (49) nevinost je izgubila kada je imala 22 godine s tadašnjim dečkom Dinom Kejnom(48). Za zvezdu 'Plave lagune' to iskustvo bilo je toliko intenzivno da je pobegla 'glavom bez obzira'.

"Iskočila sam iz kreveta. Zapravo sam nekako posrnula i počela sam da trčim. Potpuno gola trčala sam hodnikom kao da mi je neko ukrao novčanik", napisala je u svojoj knjizi "There Was A Little Girl".

Din, takođe glumac, tada je potrčao za njom i uhvatio je i čvrsto zagrlio. Šilds objašnjava da je pobegla zbog komplikovanog odnosa sa svojom majkom. Plašila se da tim činom ostavlja svoju majku Teri, takođe proslavljenu glumicu, producentkinju i model. Zbog detinjstva pod reflektorima, kaže Bruk, bila je prestravljena od same pomisli na fizički kontakt s dečkom. Dodala je da je Din s njom bio jako strpljiv u vezi seksa i da je dugo čekao, a ona je imala osećaj da je majka stalno gleda čak i kad to nije bilo tako.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track