MISTERIOZNA SMRT: Češka manekenka pronađena mrtva u kadi!
Foto: Facebook

Pored Katerine pronađeni su i leševi njenih pasa

MISTERIOZNA SMRT: Češka manekenka pronađena mrtva u kadi!

Pop kultura -
Pored manekenke, koja je ležala u kadi, pronađeni su i leševi njena dva psa. Poznati par, koji je bio u vezi pet godina, delio je stan u Litvinovu, na severozapadu Češke

Češki supermodel Katerina Netolicka (26), koja je, između ostalog, radila kampanje za Pradu i L'Oreal, pronađena je mrtva u svom stanu, u kojem je živela s dečkom Jakubom Petruzalekom (29), poznatim češkim hokejašem.

Pored manekenke, koja je ležala u kadi, pronađeni su i leševi njena dva psa. Poznati par, koji je bio u vezi pet godina, delio je stan u Litvinovu, na severozapadu Češke.

Katerina Netolicka manekensku karijeru je započela pre deset godina, a takođe se bavila kikboksom. Prošlog meseca osvojila je češko prvenstvo.

Njeni prijatelji tvrde da je patila od depresije te da je često pribegavala samopovređivanju. Njena prijateljica s kojom je pre sedam godina živela u Njujorku kaže da joj se činilo kao da ima dve različite ličnosti.

"U jednom trenutku bila bi jako srećna, euforična, a ponekad bi bila jako depresivna i povređivala samu sebe".

"Znam da je bila jako srećna s njim. Možda ju je uhvatio grč nakon kik-boksa ili je bio srčani udar. Zaista ne znam šta joj se desilo". Policija je naložila obdukciju jer nije odmah mogla utvrditi uzrok smrti.

Prema pisanju čeških medija, Katerina i Jakub planirali su venčanje i prinovu.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track