INSTANT GRUDI: Postanite Keli Bruk na dve nedelje!
Foto: Reuters

I to je moguće

INSTANT GRUDI: Postanite Keli Bruk na dve nedelje!

Pop kultura -
U bliskoj budućnosti ćemo možda moći da odemo kod plastičnog hirurga i da se vratimo sa većim grudima, koje traju samo nekoliko nedelja. Ovo je idelna opcija za one koji ne znaju da li žele silikone ili ne, kao i za žene koje žele samo na kratko da promene veličinu grudi

Dr Norman Rov, hirurg sa Menhetna koji je osmislio ovaj zahvat, proslavio se kada je osmislio "Instant grudi".

Naime, on pomoću injekcije fiziološkog rastvora povećeva grudi ženama na 24 sata. Nakon toga grudi se vraćaju u prvobitno stanje, a fiziološki rastvor se prirodno izbacuje. Sada dr Rov radi na razvijanju nove injekcije, koja će trajati dve to tri nedelje.

"Dvadeset i četiri sata je sjajno, ali to je samo dvadeset i četiri sata", kaže doktor. On kaže da bi grudi koje traju nekoliko nedelja bile idealne i za neke posebne prilike, kao što su venčanja ili letovanja, kao i za žene koje se dvojume oko dugotrajnih silikona.

"Možete da koristite 3D slike i da stavite umetke u grudi kako biste videli kako vam stoje veće grudi, ali ne možete da znate kakav će biti osećaj te težine i života sa većim grudima", naglašava doktor. Zato je, kaže on, idelano rešenje u ovom zahvatu koji razvija, i koji je nazvan "Grudi za letovanje", jer traju koliko i prosečan odmor.

(Žena.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track