HOLIVUDSKE SILEDŽIJE: Ovo su najveći nasilnici među zvezdama!

Bil Kozbi nije jedini

HOLIVUDSKE SILEDŽIJE: Ovo su najveći nasilnici među zvezdama!

Pop kultura -
Roman Polanski, čuveni reditelj, optužen je za seks sa devojčicom od 13 godina

Optužbe na računa Bila Kozbija za seksualne napade već danima su glavna vest u američkim medijima. Više od deset žena je svedočilo da ih je silovao, a dobro upućeni kažu da ovo i nije novina, već samo jedna od dobro čuvanih holivudskih tajni.

Glumca koji ima 77 godine mnogi smatraju jednim od najvećih američkih komičara ali sve je izvesnije da će ostati upamćen kao čovek koji je seksualno napadao žene. Ali, on je samo jedan od poznatih lica koji su optuženi za silovanje i nasilje nad ženama za koje Holivud ipak ima razumevanja.

Tajson je zbog silovanja bio u zatvoruMajk Tajson je bio osuđen za silovanje, za to je bio i u zatvoru, a sada pozajmljuje glas junaku crtanog filma.

Roman Polanski, čuveni reditelj optužen je za seks sa devojčicom od 13 godina. On je već decenijama u bekstvu zbog toga, ali je ipak dobio Oskara kao i sve druge bitnije filmske nagrade.

Sin optužio Vudija Alena da ga je seksualno napastvovao

Za mnoge divni i duhoviti Bil Marej je bivša žena optužila za silovanje i dugogodišnje psihičko i fizičko maltretiranje, baš kao i Rik Džejms, Džon Lenon, ali i Vudi Alen. On je ne samo oženio posvojenu ćerku svoje bivše žene već ga je i sin optužio da ga je seksualno zlostavljao. To, nažalost, nije mnogo uticalo na njegovu karijeru.

Na ovom spisku su i Majkl Džekson, R Keli koji je zbog zlostavljanja maloletnika bio u zatvoru, Si Lo Grin, Kris Braun koji je tukao Rijanu, Čarli Šin, Džoš Brolin...

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track