Ovo su poznati koji imaju vanbračnu decu iz tajnih romansi!

Potomstvno kao rezultat ljubavnih afera

Ovo su poznati koji imaju vanbračnu decu iz tajnih romansi!

Pop kultura -
Nije lako sačuvati tajnu u Holivudu – posebno ako se ta tajna vezuje za poznate ličnosti i njihove potomke nastale u ljubavnim aferama! Neke od ovih informacija zasigurno će vas iznenaditi!

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Story.rsHju Grant Hju Grant je ponosan otac ne samo jednog, već tri vanbračna deteta. Sina i ćerku dobio je sa Tinglan Hong, devojkom koja je radila kao recepcionarka u Kineskom restoranu u Londonu, dok treće dete, još jednog sina, ima sa Anom Eberštajn, švedskom televizijskom producentkinjom. Mini DrajverIme oca Mininog deteta Henrija bilo je obavijeno velom tajne godinama, nakon čega je glumica konačno rešila da otkrije da je reč o scenaristi serije The Riches u kojoj je glumila. Glumica i scenarista više nisu u emotivnim odnosima, ali je Henrijev otac odnedavno postao mnogo više uključen u život svog sina. Stiven TajlerVerovatno niste znali da je slavna Liv Tajler vanbračno dete nastalo u tajnoj romansi. Njenog oca Stivena, člana legendarnog muzičkog sastava Aerosmith, Liv je upoznala tek kada je imala osam godina, a vesti o njegovom očinstvu u javnost su isplivale tek šest godina kasnije. Liv i Stiven danas su izuzertno bliski.

Benisio del Toro Benisio i majka njegovog deteta Kim Stjuart, inače ćerka proslavljenog muzičara Roda Stjuarta, nikada nisu bili u vezi, a njihova ćerka Dilajla najverovatnije je rezultat veze za jednu noć. Ipak, del Toro je posvećen otac i cela njegova porodica bila je prisutna na Dilajlinom rođenju u Puerto Riku. Mel BiBivša članica nekadašnje pop grupe Spice girls, privukla je mnogo medijske pažnje nakon što su se pojavile spekulacije o avanturi između nje i glumca Edija Marfija. Nakon što je objavila da je u drugom stanju, Edi je negirao umešanost sve dok rezultati DNK analize nisu potvrdili da je, ipak, on otac male Ejndžel. Tada je Mel isplatio iznos od sedam miliona dolara kako bi pokrio lekarske troškove njene trudnoće.

Džad LouDžad Lou bio je glavna tema svih tabloida nakon afere sa dadiljom svog deteta koje je dobio sa američkim modelom Samantom Burk. U to vreme bio je u vezi sa Sijenom Miler, a nakon dužeg oklevanja priznao je da je sa dadiljom imao aferu, te priznao dete, ćerku Sofiju. Gevin RosdejlMnogo pre nego što je upoznao Gven Stefani, njegovu sadašnju suprugu, frontmen benda Bush imao je kratku aferu sa Perl Lou, britanskom umetnicom, koja je skrivala trudnoću, a kasnije i majčinstvo, sve dok rezultati DNK analize nisu poklazali da je Gevin otac. Uprkos tome, Gevin dugo nakon testa nije želeo da komunicira sa majkom svog deteta, međutim, 2009. godine obnovio je kontakt sa njom i sada sa svojom ćerkom Dejzi ima solidan odnos.

Dženjueri DžounsGlumica još uvek nije otkrila identitet oca svog trogodišnjeg deteta koje je odlučila da odgaja samostalno. Postoji mnogo glasina o njegovom identitetu – neki sumnjaju da bi to mogao da bude glumac Džejson Sudejkis, dok drugi tvrde da je u pitanju poznati šef kuhinje Bobi Flej. Metju Nouls Otac slavne Bijonse osvanuo je na stranicama svih američkih tabloida nakon što su se pojavile vesti da je imao aferu sa glumicom Aleksandrom Rajt, koja je nakon toga ostala u drugom stanju. Njegova tadašnja supruga Tina Nouls, nakon što su rezultati potvrvdili da je dobio vanbračno dete, nakon dvadeset godina braka podnela je zahtev za razvod. LudakrisReper je takođe digao prašinu u medijima kada je objavljeno da je dobio dete sa ljubavnicom. Dete je, navodno, napravio u periodu dok je veza sa njegovom dugogodišnjom devojkom bila na pauzi. Sajmon KauelTV lice i idejni tvorac popularnog američkog talent programa X Factor Sajmon Kauel napravio je dete supruzi njegovog dobrog prijatelja!Pi Didi Slavni reper i glumac dobio je ćerku sa fotografkinjom Sarom Čampman. Ipak, to nije sve. U to vreme i njegova supruga bila je u drugom stanju i čekala blizance, nakon čega je došlo do toga da su dve različite žene slavnom reperu rodile decu u vremenskom rasponu od samo 6 meseci!

Stiv Džobs Preminuli osnivač kompanije Apple odbijao je da prizna svoje vanbračno dete sve tok rezultati analize krvi nisu dokazali očinstvo. Nakon toga, preuzeo je punu odgovornost za dete. SA SAJTA STORY.RS PREPORUČUJEMO JOŠ:Novi skandal: Džastin Biber sa dve žene ima dvoje vanbračne deceTajna veza: Elizabet Harli bila ljubavnica Bila KlintonaIma neka tajna veza: Poznati očevi i ćerkeŠta znači dobro roditeljstvo?Story Tema: Nemilosrdna borba za starateljstvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track