(VIDEO) Plasido Domingo na srpskom: Vidimo se u Beogradu!

8. decembar u Kombank areni

(VIDEO) Plasido Domingo na srpskom: Vidimo se u Beogradu!

Pop kultura -
Veoma sam uživao na sceni u Beogradu sa divnom umetnicom Radmilom Bakočević i ne mogu da verujem da je od tada prošlo 26 godina

Plasido Domingo, jedan od najslavnijih tenora današnjice, uoči koncerta koji će se održati 8. decembra u Kombank Areni, poslao je video pozdrav publici u Srbiji. Veliki Domingo se potrudio da za ovu priliku, nauči da na srpskom jeziku izgovori: Vidimo se u Beogradu, 8. decembra.

Ovo će biti prvi samostalni solistički koncert Plasida Dominga u Beogradu i njegov dolazak u Beograd posle 26 godina kada je nastupao na koncertu naše primadone Radmile Bakočević.

"Veoma sam uživao na sceni u Beogradu sa divnom umetnicom Radmilom Bakočević i ne mogu da verujem da je od tada prošlo 26 godina!”, izjavio je Plasido Domingo povodom novog nastupa u Srbiji.

"Na repertoaru za koncert 8. decembra biće arije iz opera “Andre Šenije”, “Magbet”, “Travijata” i “Trubadur”, songovi iz mjuzikala “Južni Pacifik” i “čovek iz Manče”, kao i dela Bernštajna, Lera i Morena Torobe", otkrio je deo repertoara Plasido Domingo.

"Pamtim toplinu i entuzijazam srpske publike 1988. godine i nadam se da će publika 2014. uživati u koncertu baš koliko sam i ja onda uživao", dodao je slavni tenor.

http://www.youtube.com/watch?v=7wfCNz7p9fw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track