(FOTO) HUREM POSLEDNJE TRENUTKE PROVELA UZ NJU: Merjem se oprostila od svoje bake!
Foto: Facebook

Potresno

(FOTO) HUREM POSLEDNJE TRENUTKE PROVELA UZ NJU: Merjem se oprostila od svoje bake!

Pop kultura -
Ti si bila žena od koje smo mogli mnogo da naučimo, žena koja je posedovala lepotu i ponos, žena koja se mogla ponositi skromnošću i predanošću, ljubavlju i posvećenošću, verom i poverenjem...

Glumica Merjem Uzerli, najpoznatija kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", sa svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk podelila je tužne vesti. Naime, Merjem je prošle nedelje iz Berlina doputovala u Istanbul kako bi sa bakom provela njene poslednje dane života, piše Story.

Glumičina baka je preminula, a ona je imala potrebu da sa svima podeli emotivni post.

"Draga moja bako, majko četvoro dece, ženo sa izuzetnom snagom i hrabrošću. Ženo sa jakom voljom i toplim razumevanjem, velikim dostojanstvom i velikom sposobnošću za borbu sa teškoćama. Ti si bila žena od koje smo mogli mnogo da naučimo, žena koja je posedovala lepotu i ponos, žena koja se mogla ponositi skromnošću i predanošću, ljubavlju i posvećenošću, verom i poverenjem. Ti si žena koja zaslužuje naše divljenje, žena koja se molila za sve nas. Žena koja će zauvek biti u mom srcu! Moja draga bako, počivaj u miru. S večnom ljubavlju, Merjem", napisala je glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track