(FOTO) SPEKTAKL LEPOTE I MODE: Svi anđeli na jednom mestu! 18 +
Foto: Profimedija

Šarmirale London

(FOTO) SPEKTAKL LEPOTE I MODE: Svi anđeli na jednom mestu! 18 +

Pop kultura -
Brazilke Lima i Ambrozio, stariji Anđeli, nosile su „Fantazi bra“ brushalter koji je ukrašen safirima, rubinima i dijamantima, sastavljen od 16.000 dragulja i vredi dva miliona dolara
1 / 5 Foto: Profimedia

Poznati Viktorijas sikret (Victoria's Secret ) anđeli prošetale su pistom prvi put u prestonici Velike Britanije i predstavile novu liniju donjeg veša popularnog brenda.Alesandra Ambrozio, Karli Klos, Adrijana Lima, Daucen Kros, Šanina Šeijk i ostale manekenke „Viktorijas sikreta“ bile su na jednom mestu, pokazale svoju lepotu, prelepe kreacije i savršena tela, na drugom šou koji je održan van SAD-a.

Brazilke Lima i Ambrozio, stariji Anđeli, nosile su „Fantazi bra“ brushalter koji je ukrašen safirima, rubinima i dijamantima, sastavljen od 16.000 dragulja i vredi dva miliona dolara.

U šou, održanom u londonskom centru "Earls Court Exhibition" učestvovalo je više od 40 supermodela, cela „mašinerija“ ljudi koji se brinu za šminku, kosu i produkciju (25 šminkera, 25 frizera i 9 osoba za manikir). Za ovu noć pripremljeno je 39 pari krila, a zlatna krila napravljena od 18-karatnog zlata nosila je Karli Klos.

Tejlor SviftVeče su svojim nastupima zagrejali Tejlor Svift, Arijana Grande, Ed Širan i Hozier, a pomenute dve dame su posebno oduševile publiku svojim izgledom i nastupom.

„Viktorija sikret fešn šou“ obično se održava u Njujorku, ali ovaj put London je preuzeo ulogu domaćina.Andjeli text 3.jpgAlesandra AmbrozioŠou odiše glamurom, seksipilom i elegancijom i proglašen je jednim od najkvalitetnijih modnih događaja u svetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track