OVE ZVEZDE SU NAJGORI LJUDI: Šon je uštogljen, Agilera bezosećajna...
Foto: AP

Loše strane glumaca

OVE ZVEZDE SU NAJGORI LJUDI: Šon je uštogljen, Agilera bezosećajna...

Pop kultura -
Šon Pen je jedan od onih uštogljenih tipova koji sebe shvataju preozbiljno i čini se kao da još uvek nije razvio sposobnost da prihvati šalu na sopstveni račun

A kada se isključe tada pokažu svoju pravu prirodu koja često nije ni lepa ni prijatna. Predstavljamo vam neke od njih:

Šon PenMožda najbolja reč koja bi opisala slavnog glumca Šona Pena nije "neprijatan", ali on je jedan od onih uštogljenih tipova koji sebe shvataju preozbiljno i čini se kao da još uvek nije razvio sposobnost da prihvati šalu na sopstveni račun. Na primer, kada je pre nekoliko godina na dodeli Oskara tadašnji domaćin ceremonije Kris Rok izrekao šale na račun glumca Džada Lova, Šon Pen je bio jedini koji je javno rekao da mu takve opaske nisu simpatične.

Džej ZiSpolja posmatranio, čini se da je Džej Zi pristojan muškarac, posvećen suprug i otac devojčici koju je dobio sa Bijonse. Međutim, nedovno su se pojavile priče koje bi umnogome mogle da naruše ovu sliku o njemu. Tako je pre dve godine, na jednoj žurki legendarni glumac Roberto de Niro pred svima vikao na Džeja Zija, jer mu ovaj nije uzvratio telefonske pozive. Takođe, rok zvezda Džoš Om iz benda “Queens of the Stone Age” posvedočio je kako se reperovo obezbeđenje bahato ponašalo prema njegovom bendu na jednom američkom festivalu.

Naomi KembelSlavna manekenka Naomi Kembel nikada nije važila za uljudnog i pristojnog i poslodavca. Nekoliko puta se čak našla na sudu zbog napada na svoje osoblje pa je morala da izdržava kazne društveno korisnog rada. Poslednji incident koji je zabeležila desio se tokom snimanja rijaliti serijala "The Face" u kojem je ona bila domacica. Navodno je manekenka konstantno bila nepristojna prema kolegi voditelju, a zahteve koje je slala produkciji emisije graničili su se sa nemogućim.

Kristina AgileraNi Kristina Agilera nije blagog temperamenta ni prijatne prirode iako je publika uglavnom tako doživljava. U poslednje vreme, mnoge priče koje pokazauju ružniju stranu slavne pevačice.Tako na primer, Keli Ozborn je posvedočila da ju je Agilera godinama zvala “debela”, dok je glumica Džulijan Hog ispričala kako ju je pevačica maltretirala na setu filma “Burlesque”. A navodni rivalitet između nje i Britni Spirs godinama je bio predmet medijskih spekulacija.

Majkl DžordanJedan je od najboljih košarkaša svih vremena, vlasnik je NBA tima, vlasnik je uspešnog brenda koji proizvodi patike, i moglo bi se reći da je Majkl Džordan čovek koji poseduje sve. Sve - izuzev ljubaznosti prema svojim fanovima. Pogotovu kada ga zamole da se fotografišu sa njim.

Miša Barton Glumica Miša Barton spada u red prikrivenih holivudskih diva. U trenutku najveće Mišine popularnosti, dok je snimala seriju “The O.C.” njen kolega iz serije glumac Tejt Donovan opisao je glumicu kao "užasno bezobraznu, sa ozbiljno lošom reputacijom". Možda je to razlog što karijera mlade glumice nije krenula uzlaznom linijom nakon što je završeno snimanje serije.

Kifer SadrelandGlumac Kifer Saderland nedavno je bio predmet prozivke mlađeg kolege Fredija Princa Džuniora koji je saradnju sa proslavljenim glumcem uporedio sa noćnom morom.Nakon rada na seriji "24" sa starijeim kolegom Saderlandom, Fredi Princ je, po vlastitom priznanju ozbiljno razmišljao da zauvek napusti glumu. Ono što mu je najviše zamerao bilo je Saderlandovo kašnjenje i konstantno opijanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja