MALI UGOSTIO DOMINGA: Nadam se da će Plasido biti naš ambasador u svetu!
Foto: Printskrin

Ponovo u Beogradu

MALI UGOSTIO DOMINGA: Nadam se da će Plasido biti naš ambasador u svetu!

Pop kultura -
Ovo je veliki trenutak za Beograd i Srbiju i još jednom smo potvrdili da je Beograd kulturna prestonica regiona, rekao je Mali novinarima u Skupštini grada Beograda

BEOGRAD - Plasido Domingo, jedan od najvećih operskih pevača današnjice, rekao je danas da je srećan što je posle 27 godina ponovo u Beogradu, u kojem će 8. decembra u Kombank areni održati koncert.

Domingo je, posle susreta sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Mali, rekao da je srećan što je u Beogradu, gradu velike istorije, kulture i velikih pevača.

Moj debi 1987. godine u Beogradu bio je zajedno sa velikom zvezdom Radmilom Bakočević, koja je i danas ovde sa nama, rekao je Domingo.

On je rekao da je 1987. godine bio u Jugoslaviji, a sada se situacija dosta promenila, svaka od bivših republika sada ima svoj identitet i sve je drugačije, ali je dobro da je mir.

Mali je izjavio da mu je čast što je upoznao maestra Dominga i što je, u ime Beograđana, domaćin najvećoj operskoj zvezdi današnjice. Ovo je veliki trenutak za Beograd i Srbiju i još jednom smo potvrdili da je Beograd kulturna prestonica regiona, rekao je Mali novinarima u Skupštini grada Beograda.

Prvo pitanje koje sam mu postavio je zašto je toliko dugo čekao da ponovo poseti Beograd. Rekao sam i da se nadam da nećemo sledeći put toliko čekati na njegov nastup, rekao je Mali.

Nadam se, rekao je Mali, da će Plasido Domingo biti naš ambasador u svetu i iz Beograda poneti najlepše uspomene.

Mali je Domingu poklonio knjige o Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track