DIZAJNERSKE IDEJE: Kako ukrasiti dom za predstojeće praznike
Foto: Behance / Hai Peng.

Novogodišnji enterijeri 2015

DIZAJNERSKE IDEJE: Kako ukrasiti dom za predstojeće praznike

Pop kultura -
Kada dođe kraj decembra, domovi širom sveta dobijaju novi izgled, divne dekoracije kojim spremno čekaju novu godinu. Pronađite ideje iz jednog divnog novogdišnjeg doma i najlepše dekorišite dom za doček 2015. godine...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Lisa Dve jelke, novogodišnji venčici i veseli lampioni samo su neki od detalja iz toplog porodičnog doma, čiji je enterijer dizajnirao Hai Peng. Ovaj umetnik je dobio i prvu nagradu na takmičenju dizajniranja doma u novogodišnjem duhu za 2013., pa vam toplo preporučujemo da pozajmite ideje za dekoraciju svog enterijera.

U ovom toplom domu preovladavaju ukrasi u crvenoj i sivoj boji, koji simbolično predstavljaju Deda Mraza, a mi vam savetujemo da izaberite dve omiljene boje i u tom duhu opremite stan.

Dve jelke, u različitim bojama, jedna sa crvenim lampionima, druga sa srebrnim odličan su način da pokažete stil, ali i kreativnost! Čuvena novogodišnja čarapa i dosta osvetljenja su obavezni u novogodišnjoj dekoraciji.

Veseli venčići zakačeni u dnevnom boravku najavljuju predstojeće praznike, a nemojte zaboraviti i ispod jelke da ostavite dosta zapakovanih poklončića.

Sigurni smo da smo vam dali dobre ideje kako da uredite svoj enterijer za doček 2015. godine.

Sa sajta Lisa pročitajte još:

Novogodišnje jelke domaćih zvezda - kakve su dekoracije izabrali Emina, Ognjen, Goca i Nataša (FOTO)

Prva novogodišnja jelka u svetu slavnih: Bijonse i njena ćerkica spremne za 2015. godinu Jelka za novogodišnje odbrojavanje Mini jelka za mali stan Novogodišnja jelka: jednostavni eko projekat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track