One su najlepše žene sveta, a evo koji deo tela ne vole na sebi...
Foto: Profimedia

Nisu savršene

One su najlepše žene sveta, a evo koji deo tela ne vole na sebi...

Pop kultura -
Žena koja prihavati sebe, i sa manama i sa vrlinima, može da gleda sebe kao lepu ženu...

One su primer lepog izgleda, uvek doterane i u sjajnoj formi primaju komplimente od miliona ljudi. A onda se odjednom pojave njihove izjave da im smetaju njihove premale zadnjice, celulit, široka ramena. Da li su zvezde u tome potpuno iskrene?

Mnogi sumnjaju u njihove samokritike, a razoga je više za to. Prvo što u njima preteruju, pa često ističu i mane koje to zapravo nisu, drugo što iste te "nesavršene i nezadovoljne " žene samouvereno poziraju na crvenom tepihu. Treći razlog je marketinški, pretpostavlja se da isticanjem mana zvezde žele da se približe "običnim" ženama i da tako povećaju svoju popualrnost. "Ja sam baš kao ti", glasi njihova poruka.

Pored onih koji ne veruju zvezdama ima i onih koji njihove izjave hvale, jer tako sprečavaju plasiranje idelanog i nedostižnog ženskog izgleda. To što uvek deluju kao srećne i zadovoljne sobom određeni ljudi ne smatraju predstavom za široke mase. Po njima, žena koja prihavati sebe, i sa manama i sa vrlinima, može da gleda sebe kao lepu ženu.

Skarlet JohansonSkarlet Johanson na sebi ne voli kratke noge i bucmasto lice. Žena koja se nalazi na listi najlepših žena sveta sebe ne gleda kao lepoticu.

Nikol Kidman"I danas mislim da imam dečačko telo, volela bih da imam izraženije obline, tako bih izgledala lepše", rekla je Nikol Kidman.

Kara Delevinj

Na pitanje šta bi promenila kod sebe, Kara Delevinj je odgovorila: "Telo, volela bih da imam obline".

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez se ne dopada njena prevelika zadnjica, njena građa je klasična latinoamerička, a Džej Lo bi, da može, to promenila.

Pressonline

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track