KUPAČICA: Gola Helena kao nekad Seka Sablić

Vrele scene u komediji Mime Karadžića

KUPAČICA: Gola Helena kao nekad Seka Sablić

Pop kultura -
Mlada balerina zaplivaće u jezeru kao glumačka diva u filmu „Maratonci trče počasni krug“ ili Hedi Lamar u „Ekstazi“

Pre više od tri decenije Jelisaveta Seka Sablić zaplivala je gola u jezeru u filmu „Maratonci trče počasni krug“, a gotovo identičnu scenu kao omaž našoj velikog glumici, ali i čuvenoj Hedi Lamar iz ostvarenja „Ekstaza“, videćemo u komediji „Gorčilo“ braće Milana i Mime Karadžića.

Balerinu Helenu Aksamit producenti su kao svoju novu muzu pronašli u Budvi. Za razliku od filma Slobodana Šijana, u njenom golom telu uživaju čak četvorica glumaca, i to Andrija Milošević, Viktor Savić, Mladen Nelević i Mima Karadžić. Radnja se dešava u zabiti Crne Gore krajem šezdesetih, a Helena igra vrelu Mađaricu koja živi ispred svog vremena.

- Takve scene nisu nimalo lake ni iskusnim glumcima, a kamoli meni jer sam tek zaplovila u glumačke vode. Ekipa se potrudila da mi pomogne i olakša situaciju. Zadatak je bio težak jer je skok morao da uspe iz prvog pokušaja, a plivanje smo ponavljali. Bilo mi je malo hladno u vodi, ali sam na kraju dana čak i izgorela od sunca. Nisam ni sanjala da ću ikad snimati slične scene kakve su radile Seka ili Hedi Lamar - kaže Helena za Kurir.

„Gorčila“ potpisuje Vižn tim, a u naše bioskope stiže sredinom januara.- Obožavam citate iz filma „Mataronci“. Mislim da će se ljudima koji ne poznaju istoriju filma dopasti scena gole devojke koja se kupa u jezeru i njenog lepog tela - kaže Andrija Milošević, koji je uživao u snimaju kadrova u okolini Cetinja.

Andrija: Mislim da će se ljudima dopasti scena gole devojke i njenog lepog tela
Andrija: Mislim da će se ljudima dopasti scena gole devojke i njenog lepog tela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track