ŠTA JOJ SE TO DESILO: Kejt Holms naglo ostarila!
Foto: Profimedija

ŠTA JOJ SE TO DESILO: Kejt Holms naglo ostarila!

Pop kultura -
Bivša supruga Toma Kruza i majka osmogodišnje devojčice Suri bez šminke je sasvim druga žena od one na koju smo navikli i koja je mnogo puta ponela titulu lepotice i najlepše dame na crvenom tepihu

Na najnovijim fotografijama glumica izgleda duplo starija nego što zaista jeste, utučena i skrhana. Ni traga od lepote sa kojom je opčinjavala svet.

Nekada prelepa glumica Kejti Holms danas izgleda neprepoznatljivo. Glumica je dobila velike crne podočnjake, otekle i spuštene kapke, kao i duboke bore.

Bivša supruga Toma Kruza i majka osmogodišnje devojčice Suri bez šminke je sasvim druga žena od one na koju smo navikli i koja je mnogo puta ponela titulu lepotice i najlepše dame na crvenom tepihu.

Kejti sa 35 godina na najnovijim fotografijama izgleda duplo starija, i prosto je neverovatno da je pre samo nekoliko meseci izgledala izazovno u jednom editorijalu. Glumičina tajna formula za dobar izgled je definitivno u fotošopu, a vi gledajući je u ovom izdanju prosudite kolika je moć napredne tehnologije ulepšavanja na fotografijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track