EVA RAS: Met Dejmon me je zvao da očuvamo reke!
Foto: Dragana Udovicic

Hit: Holivudska zvezda hoće našu glumicu za promo-lice

EVA RAS: Met Dejmon me je zvao da očuvamo reke!

Pop kultura -
Dobila sam poruku u petak. To je zaista neverovatno. Zovu me da budem deo velike globalne akcije, kaže glumica

Holivudska zvezda Met Dejmon hoće da angažuje Evu Ras za veliku internacionalnu kampanju.Glumac je srpskoj koleginici poslao mejl s molbom da se priključi velikoj akciji za očuvanje reka, a Eva je njihovu prepisku tokom jučerašnjeg dana objavila na društvenim mrežama.- Dobila sam poruku u petak. To je zaista neverovatno. Zovu me da budem deo akcije očuvanja slatkih voda na planeti. Sigurno mejl ne šalje lično Met Dejmon, već je poslat na milion adresa. Drago mi je što sam ja jedna od pozvanih - kaže Eva, koja će rado prihvatiti angažman.

Želi saradnjuGlumica ne bi imala ništa protiv da je Dejmon kao producent angažuje i u nekom svom filmu.- Volela bih da radim s njim. Sumnjam da on uopšte zna da sam glumica. U Srbiju dolazi mnogo stranih producenata, tako da nije isključeno da će doći i Met Dejmon. Igrala sam uz dosta velikana iz sveta filma. Moj utisak je da su, što su bolji glumci, jednostavniji i pristupačniji za saradnju - priča Rasova.Glumačka bravuraEva se osvrnula i na glumačke kvalitete holivudske zvezde.Met Dejmon i Ben Aflek bili su fantastični kao mladi glumci. Danas žive od stare slave. Nikad nisu postigli uspeh i glumačke bravure iz ostvarenja „Dobri Vil Hanting“ - zaključuje glumica.

Voli je džet-setMOJE SLIKE IMA BIL GEJTSNije prvi put da ljudi iz sveta angažuju Evu Ras, pošto se neke njene slike nalaze u kolekciji čuvenog tvorca „Majkrosofta“, milijardera Bila Gejtsa, koji ih je kupio na njenoj izložbi u Diseldorfu 1991.Bile su mu potrebne za dečju sobu. Kad je njegov saradnik kupio slike, morala sam da potpišem ugovor da neću zloupotrebljavati to što znam da su prodate Gejtsu. Nikad nisam videla tog čoveka, a posle nekog vremena imala sam izložbu u Ramadi i njegov saradnik ponovo je došao i kupio još jednu moju sliku - otkrila je Eva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track