(VIDEO) ZVUČI NEVEROVATNO: Samo 5 minuta vežbi do vitke linije!
Foto: Printskrin

UBRZAJTE SVOJ METABOLIZAM

(VIDEO) ZVUČI NEVEROVATNO: Samo 5 minuta vežbi do vitke linije!

Pop kultura -
Ovako ćete sagoreti kalorije, ojačati mišiće i poboljšati kondiciju

Zvuči neverovatno, ali ovaj vid kratkog treninga može pokrenuti vaš metabolizam i pomoći da se rešite viška kilograma. Za ovaj trening vam je potrebno pet minuta. Ovako ćete sagoreti kalorije, ojačati mišiće i poboljšati kondiciju. Ono što je posebno privlačno kod ovog treninga - ne treba vam dodatna oprema!Trening se sastoji od ponavljanja vežbi što više puta možete u intervalu od 60 sekundi.

ČUČANJUradite što više čučnjeva u roku od jednog minuta. Kičmu držite ispravljenu i noge u širini kukova. Dok radite čučnjeve, kolena ne treba da prelaze prste na nogama.

http://www.youtube.com/watch?v=UXJrBgI2RxA

SKLEKDovoljno je da ovu vežbu ponavljate trideset sekundi. Dlanove položite u širini ramena i oslonite se nožnim prstima na podlogu. Spuštajte se i podižite. Ovo će ojačati vaša leđa i ruke.

http://www.youtube.com/watch?v=G2mlaEfpEIM

ISKORAKUradite što više ponavljanja za jedan minut. Najbolja vežba za vašu zadnjicu i butine. Može doprineti i jačanju stomačnih mišića. Držite leđa ispravljena, jednom nogom iskoračite napred, a drugu držite ispruženu pozadi.

http://www.youtube.com/watch?v=7mDWDlzFobQ

DŽAMPING DŽEKOvo je savršena kardio vežba. Uradite što više ponavljanja za jedan minut. Dok noge širite u stranu, ruke skupljajte iznad glave. Ova vežba će vas naterati da se dobro preznojite.

http://www.youtube.com/watch?v=UpH7rm0cYbM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track