KIM BESNELA: Sestri nisam kupila cipele, kupila sam joj karijeru!
Foto: Rojters

Vrištala na sestru

KIM BESNELA: Sestri nisam kupila cipele, kupila sam joj karijeru!

Pop kultura -
Kada je upitana da pojasni svoju izjavu, rekla je da se to nije odnosilo na Kendal i da za nju tako nešto nikad ne bi rekla

Mediji prate svaki korak i svaku reč Kim Kardašijan. Ono oko čega se vodila polemika ovih dana jeste njena izjava da je "kupila karijeru svojoj sestri".

Otkrila je da se sporna izjava nije odnosila na sestru Kendal, kao što su mnogi pretpostavljali, već na Kortni. Naime, u desetoj sezoni rijalitija koji prati život porodice Kardašijan, Kim je u besu izgovorila: "Ja joj ne kupujem cipele, ja sam joj kupila j...nu karijeru."

Kada je upitana da pojasni svoju izjavu, rekla je da se to nije odnosilo na Kendal i da za nju tako nešto nikad ne bi rekla.

"Kendal je uložila mnogo napora da stigne dotle gde je danas. Kanje joj je dao neke savete koji su joj pomogli. Mi smo porodica i prirodno je da se pomažemo. Vređa me kada ljudi misle da bih za nju mogla da kažem nešto loše. Ja sam njen najveći fan", rekla je Kim

Loši odnosi između Kim i Kortni počeli su prošle godine, a razlog tome je što je Kim htela tajno da organizuje proslavu ćerkinog prvog rođendana u Kortninoj kući, bez znanja i dobijenog pristanka vlasnice kuće.

Foto Rojters
Foto Rojters

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track