URNEBESNO: Pogledajte kako je Amerikanac izvređao Mekdonalds nakon što je pojeo srpsku pljeskavicu
Foto: Facebook

ODUŠEVLJEN

URNEBESNO: Pogledajte kako je Amerikanac izvređao Mekdonalds nakon što je pojeo srpsku pljeskavicu

Pop kultura -
Pogledajte ovaj hamburger od 400 grama koji je napunjen pečurkama, sirom i ostalim stvarima. Ista je cena kao Big mek obrok u Mekdonaldsu

Čarlsa Ketera znate kao Amerikanca koji mnogo voli Srbiju, a to je dokazao i poslednjim statusom na Fejsbuku kada je postavio fotografiju srpske pljeskavice i “isprozivao” Mekdonalds.

Čarls je fotografisao punjenu pljeskavicu koju je jeo u jednom beogradskom restoranu, i odmah je podelio na društvenoj mreži.

"Gospodine Ronald i gospodine Donald, imam par reči za vas… Mrš u pi*ku materinu! Pogledajte ovaj hamburger od 400 grama koji je napunjen pečurkama, sirom i ostalim stvarima. Ista je cena kao Big mek obrok u Mekdonaldsu", napisao je Čarls na statusu.

Inače, on je odlučio da u Americi ostavi posao, porodicu i prijatelje i da se preseli u Srbiju. Pošto je pre dolaska ovde slušao isključivo negativne komentare o Srbiji, najmanje što je očekivalo bilo je da će se dobro provesti.

Utisak je, međutim, od prvog dana bio pravo iznenađenje za ovog mladog Amerikanca, pa je odlučio da pomoću interneta zemljacima, ali i drugim strancima ponudi pravu sliku o Srbiji i Srbima!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

(Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track