SLOBODA MIĆALOVIĆ: Imam više sreće nego mnoge žene!
Foto: Printskrin

Uspešna i ostvarena

SLOBODA MIĆALOVIĆ: Imam više sreće nego mnoge žene!

Pop kultura -
Sloboda u Kusturičinom filmu igra uz Moniku Beluči, za koju je rekla da je fantastična osoba, ali da Trebinjci nisu dozvoleli da se ona oseća manje važnom od prelepe Italijanke

Sloboda Mićalović, koja glumi jednu od glavnih glumica u novom ostvarenju Emira Kusturice "Na mlečnom putu", otkrila je da je otkako se preselila u Beograd imala mnogo sreće. Mićanovićeva je sa 17 godina, odmah posle bombardovanja došla u srpsku prestonicu i već za dve godine dobila je najbolje uloge u filmu, seriji, upoznala dečka, kolegu Vojina Ćetkovića, s kojim je u braku i ima blizance, i na to sve kaže da je imala sreće.

"Dosta toga sam uradila otkako sam stigla u Beograd. Imala sam nekako puno sreće. Ja stalno nešto želim i te želje su nerealne jer verujem u snove. Ali nekako treba gledati napred i ta radoznalost me je vukla. Tako mi je u Kusturica poverio ulogu iako nisam tipična glumica koju on angažuje", otkrila je Mićalovićeva.

"Saradnja s Kusturicom je ostvarenje sna. I tokom snimanja u Trebinju osećala sam se kao kod kuće, kao u Leskovcu. Moram da priznam da se čak i prijatnije osećam. Tamo imam spomenik za života, ima spomen-ploču Anđelke sa mojim likom".

Sloboda u Kusturičinom filmu uz Moniku Beluči, za koju je rekla da je fantastična osoba, ali da Trebinjci nisu dozvoleli da se ona oseća manje važnom od prelepe Italijanke. "Monika je božanstvena žena. Ostvarni ljudi su jako pristupačni, jednostavni i topli. Trebinjci su se više slikali s njom, ali nisu dozvolili da se ja osećam manje važnom. Tako da sam ja uvek bila tu", rekla je Mićanovićeva.

O saradnji s Kusturicom kaže da je saradnja s proslavljenjim rediteljem ostvarenje sna i da je doživela nesvakišnje iskustvo.

"Užasno zvuči banalno kada se prepričava, sve je bilo predivno. To je nešto drugačije, osetila sam se kreativno, podsetio me je zašto se bavim ovim poslom, da ne mora biti teško, krv, znoj, iako je veoma zahtevan reditelj. Ono što ga razlikuje od drugih što zna šta hoće i zašto je baš tebe tražio za tu ulogu. On je mene nije video kao savršenu ženu, kao što me drugi reditelji vide", otkrila je Sloboda u emisiji Balkanskom ulicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track