Greg je dobio puno starateljstvo nad ćerkom i želeo je da joj bude što prijatnije s njim, pa je na sebe preuzeo neke obaveze koje standardno preuzimaju majke i počeo je da joj pravi frizure

Greg Vikherst iz Puebla u Koloradu ima trogodišnju ćerku Izi, nad kojom je dobio većinsko starateljstvo. Pošto je hteo da joj sa njim bude što lepše, odlučio je da nauči da joj pravi frizure. Na pauzama za ručak vežbao je sa stručnjacima, a sada je usavršio tehniku i postao popularan na Fejsbuku.

greg-vikherstm.jpg
Facebook 

Greg je jedan od prvih potencijalnih kandidata za „Oca godine“. On ima većinsko starateljstvo nad svojom trogodišnjom ćerkom Izi. Pošto je želeo da joj bude što prijatnije sa njim, odlučio je da na sebe preuzme i neke obaveze koje standardno preuzimaju majke i počeo je da joj pravi frizure.

greg-vikherstm.jpg
Facebook 

Da to ne bi radio nestručno, obratio se za pomoć ljudima na „IntelliTec“ koledžu i odseku za kozmetologiju.
Kada je učenicima izneo svoju situaciju, počeo je da dolazi kod njih u pauzama za ručak i da radi prema njihovim instrukcijama.

greg-vikherstm.jpg
Facebook 

"Nekoliko sati nedeljno provodio sam vežbajući na modelu. Naučio sam da napravim punđu, francusku pletenicu i još mnogo drugih frizura, rekao je on. Ostatak je prilično brzo savladao sam.

greg-vikherstm.jpg
Facebook 

"Nisam mogao da verujem koliko lako se pravi punđa. Mislio sam da je to neka velika nauka, da je mnogo komplikovano, naročito ako se posle kroz nju provuče rep. Mislim da većina muškaraca nema predstavu koliko je to jednostavno", rekao je Greg.

greg-vikherstm.jpg
Facebook 

Zahvaljujući svom trudu on nije samo postao dobar frizer, nego je postao i senzacija na Fejsbuku, gde postavlja fotografije frizura koje je napravio ćerki.

greg-vikherstm.jpg
Facebook 

"Najlepši trenutak u toku dana je kad se ona probudi i onako pospana zarije svoje lice u moj vrat. Ljubav koju tada osećam ništa ne može da nadmaši", rekao je.

greg-vikherstm.jpg
Facebook 

Žena