PRE NEGO ŠTO POSTANEŠ MAMA: Spavaj dok možeš, putuj i budi se uz seks svako jutro!
Foto: Profimedia

Saveti majke troje dece

PRE NEGO ŠTO POSTANEŠ MAMA: Spavaj dok možeš, putuj i budi se uz seks svako jutro!

Pop kultura -
Kao prvo, izgledaš sjajno. Izgledaćeš isto tako dobro i za osam godina, ali i sada izgledš prilično dobro, napisala je jedna ostvarena mama

U životnom dobu ste kada razmišljate da zasnujete porodicu, ali niste sigurni kako će se to odraziti na vas, vaš socijalni i emotivni život. Pročitajte savete majke troje dece.

"Kao prvo, izgledaš sjajno. Izgledaćeš isto tako dobro i za osam godina, ali i sada izgledš prilično dobro. Htela sam da ti kažem nekoliko stvari pre nego što kreneš sa rađanjem dece...

1. Nema žurbeČim se u tvojim grudima razvije ideja o bebi, sačekaj malo duže. Ako je većina tvojih prijatelja već u drugom stanju, pa i ti osećaš da bi trebalo to da uradiš, sačekaj još malo. Čim bude vreme, znaćeš.

2. Spavaj dok još možešVrati se u krevet i uživaj! Ako imaš tu slobodu da spavaš, prevrći se po krevetu, imaj seks pre nego što popiješ prvu jutarnju kafu i onda opet kad popiješ kafu. Često. Radi sve ove stvari i uživaj u vremenu koje imaš, jer će doći trenutak kada će to biti luksuz. Ne žuri. Ima vremena kada ćeš da žuriš. Živi sporije i spavaj kad god ti se ukaže prilika.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

3. Rezerviši let i otputujUživaj u Italiji, pij vino u Francuskoj, pevaj u pubu u Engleskoj. Gde god možeš da odeš, idi. Putuj po svetu, po Evropi. Kada budeš dobila decu, biće ti mnogo teže da putuješ.

4. Prihvati promeneSećaš se porođaja u vodi koji si želela? Onaj gde dobijaš masažu, a onda kada rodiš bebu, ona izađe sa ružinim laticama, topla voda i sveće oko tebe? Zapravo ćeš završiti sa 3 carska reza. Prihvati promenu, nemoj da pokušaš da kontrolišeš ono što ne možeš i zahvali se što si rodila zdravu decu.

5. Nikada nećeš zažalitiNemoj nikada da se zabrineš da ćeš se pokajati što si odlučila da imaš decu. Ni sekudnu. Bićeš veoma srećna kad ih dobiješ. Zato, uživaj u ravnom stomaku, izlascima subotom uveče, ali znaj da kada nastanu te promene, bićeš najsrećnija mama na celom svetu.

Čestitam ti unapred!

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track