DVA LICA BIJONSE: Propagira vegan ishranu, a nosi pantalone od teleće kože!
Foto: Profimedija

Jedno jede, drigo nosi

DVA LICA BIJONSE: Propagira vegan ishranu, a nosi pantalone od teleće kože!

Pop kultura -
U vreme kada je par počeo da se pridržavaju vegan ishrane, viđeni su ispred vegan restorana, a pevačica bila od glave do pete obučena u kožu

Pevačica Bijonse i njen suprug Džej Zi propagiraju vegan ishranu, ali, iako su ljubitelji životinja, pevačica voli da nosi garderobu od prirodne kože.

Bijonse je počela sa veganskom ishranom krajem 2013. godine sa suprugom Džej Zijem, koji je neposredno pre 44. rođendana dosta smršao. Kako je rekao Džej Zi, dijeta uz pomoć zdrave hrane je više nego laka.

U to vreme kada su počeli da se pridržavaju vegan ishrane, viđeni su ispred vegan restorana, pevačica je bila od glave do pete obučena u kožu.

Okrutni paparaci nisu imali razumevanja, pa su je tako uslikali ispred veganskog restorana na Beverli Hilsu, kako ponosno nosi kožne pantalone i majicu napravljenu od kože teleta.

Podsetimo, program ishrane koji propagira Bijonse zove se " 22 Days Nutrition" i podrazumeva tronedeljni program "čišćenja" od nezdravih prehrambenih navika. Hrana koju prodaje BIjonse je 100 odsto organska, u ponudi njenog programa nema GMO hrane ni namirnica koje sadrže gluten. Pevačica nudi samo sveže namirnice budući da se zalihe nejnog servisa hrane obnavljaju svake nedelje.

"Samo probajte, ako sam ja uspela, svako može", rekla je pevača. Pevačica redovno na instagramu objavljuje svoje zdrave obroke, poput veganskih makarona sa sirom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track