(VIDEO) SKANDAL NA GREMIJU: Kanje Vest upao na pozornicu!

Pravda za Bijonse

(VIDEO) SKANDAL NA GREMIJU: Kanje Vest upao na pozornicu!

Pop kultura -
Ove godine se Kanje je hteo samo da uplaši publiku pa se ubrzo pokupio s pozornice bez pravedničkog govora

Mnogi su poznatog repera i producenta Kanja Vesta upoznali pošto se 2009. popeo na pozornicu tokom koje se Tejlor Svift i svetu poručio da govori da nagradu treba da dobije Bijonse.

Nešto slično učinio je i ove godine, ali nagradu je u rukama držao Bek koji nije bio spreman za Kanja i njegov upad na scenu. Ipak, ove godine se Kanje je hteo samo da uplaši publiku pa se ubrzo pokupio s pozornice bez pravedničkog govora.

Čak su se i Džej Zi i Bijonse prestravili očekujući još jedan ludački ispad svog prijatelja.U svakom slučaju, radilo se o najzanimljivijem događaju s ovogodišnje dodele i premda su mnogi njegov skok na pozornicu doživeli kao šalu na vlastiti račun - to nije bio slučaj.Naime, Kanje je i ove godine želeo da da do znanja da nagrada pripada Bijonse, a to je potvrdio i novinarima."Da Bek poštuje umetnost svoju bi nagradu dao Bijonse. Kad umanjujete umetnost, ne poštujete veštinu i ne nagrađujete ljude za neverojatna postignuća, pokazujete nepoštovanje prema inspiraciji, a mi muzičari moramo da budemo inspiracija ljudima", rekao je Kanje i zaključio: "Neću učiniti ništa što bi ugrozilo moju ćerku, ali ovde sam kako bih se borio za kreativnost. To je jedini razlog zašto večeras nisam ništa rekao. No, svi vi znate što znači kad se "popnem na pozornicu".

Inače, mnogi su zaključili da bi dodela bila daleko zanimljivija da je Kanje zapravo održao govor. Što se samih nagrada tiče, Gremi je za pesmu godine, pop album i najboljeg novog izvođača godine dobio je Sem Smit("Stay With Me"), albumom godine i najboljim rock albumom proglašen je Bekov "Morning Phase", St. Vincent pokupila je nagradu za najbolji alternativni album, najboljom R&B pesmom proglašen je "Drunk in Love"...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja