RAT PORODICA: Bobi Kristina još nije umrla, a već se svađaju oko njene sahrane!

U teškom stanju

RAT PORODICA: Bobi Kristina još nije umrla, a već se svađaju oko njene sahrane!

Pop kultura -
Hjustonovi su odredili šifru za posete i postavili obezbeđenje, tako da porodica Braun nema pristupa i ne može da poseti Kristinu

Dok se Bobi Kristina bori za život na aparatima, nakon što je pronađena bez svesti u svom domu pre nekoliko dana, porodice Hjuston i Braun se svađaju oko organizovanja sahrane.

Ćerka Vitni Hjuston i Bobi Brauna, Bobi Kristina je u jako teškom stanju i lekari tvrde da joj je moždana aktiivnost jako niska.

Prognoze su loše, ali Bobi je još u životu, što članovi njene porodice izgleda da zaboravljaju. Hjustonovi i Braunovi se već svađaju oko organizovanja sahrane. Problem je nastao u bolnici gde je Bobi smeštena. Hjustonovi su odredili šifru za posete i postavili obezbeđenje, tako da porodica Braun nema pristupa i ne može da poseti Kristinu.

"Ako se nešto dogodi Kristini, nećemo dozvoliti da se prema nama ponašaju kao prema deci", izjavio je jedan od članova porodice Braun. Ove dve porodice su zaratile još na sahrani pevačice Vitni Hjuston, kada Hjustonovi nisu dozvolili Bobiju Braunu da sedne pored svoje ćerke. Bobi je tada napustio sahranu.

Američki mediji pišu da mu je Vitnina porodica zamerila i što je doveo još devet članova svoje familije na sahranu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track