OVO NISMO OČEKIVALI OD NJE: Rijana zakopčana do grla!
Foto: Profimedia

Bez provokacija

OVO NISMO OČEKIVALI OD NJE: Rijana zakopčana do grla!

Pop kultura -
Od Rijane smo navikli na provokaciju. Bilo da šeta ulicom ili crvenim tepihom, ona retko ostavlja koga ostavlja ravnodušnim. Sinoćna dodela Gremi nagrada bila je još jedna prilika da nas iznenadi

Rijana je crvenim tepihom prošetala u haljini nalik na balske, otkrivenih ramena i sa mnogo slojeva tila, neobične jarko roze boje. Komentari su oprečni.

Kritičari kažu da ova haljina podseća na nešto što bi barbika obukla i da je, od boje, preko materijala, pa do kroja, sve na njoj pogrešno. Sa druge strane, oni kojima se dopada Rijanin izbor smatraju da je ova haljina osveženje na crvenom tepihu.

Svakako, ovo je jedna od smernijih Rijaninih kombinacija koju smo videli u poslednjih nekoliko godina na crvenom tepihu. Kada se pojavila na sceni, pevačica sa Barbadosa, važila je za devojku iz komšiluka, ali ubrzo je RiRi počela sa provokacijama, pa smo više puta do sad imali prilike da je vidimo obnaženu u magazinima, ali i na crvenom tepihu, poput haljine koju je nosila na na dodeli CFDA nagrada. Inače, kreaciju koju je nosila na ovogodišnjoj dodeli Gremija potpisuje Đanbatista Vali.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track