SNUPI POKREĆE BIZNIS: Ulaže u travu 23 miliona dolara!
Foto: Ap

Bori se za legalizaciju lake droge

SNUPI POKREĆE BIZNIS: Ulaže u travu 23 miliona dolara!

Pop kultura -
Reper planira da sa sopstvenim sredstvima osnuje fond koji bi mogli da koriste uzgajivači marihuane koji nemaju dovoljno sopstvenih sredstava da sami pokrenu posao

Reper Snup Dog (43) odlučio je da uloži 25 miliona dolara u posao u vezi sa marihuanom! Dog je poznat po tome što se već godinama zalaže za legalizaciju ove „lake droge“ i često je pozirao u javnosti sa džointom u ruci.Reper planira da sa sopstvenim sredstvima osnuje fond koji bi mogli da koriste uzgajivači marihuane koji nemaju dovoljno sopstvenih sredstava da sami pokrenu posao. Da bi izbegao probleme sa zakonom, kojih je u prošlosti imao napretek, Snup Dog je rešen da sredstva iz fonda daje samo onima koji će se baviti legalnim uzgojem marihuane, koja će se koristiti isključivo u medicinske svrhe. Za kupovinu neophodne tehnologije za uzgoj i preradu, Snup Dog će izdbojiti pozamašnu sumu novca jer je siguran da će mu se uloženo višestruko isplatiti.

Koliko je reper navučen na konzumiranje marihuane, svedoči i njegovo prošlogodišnje priznanje da je pušio travu prilikom posete Beloj kući.„Otišao sam u toalet i pratili su me pripadnici obezbeđenja. To mi nije smetalo i popušio sam džoint“, rekao je Snup.

Ipak, on nije prvi koji je pušio „travu“ unutar Bele kuće. Pre njega je to učinio Vili Nelson, čuveni kantri muzičar koji je popušio džoing tokom mandata Džimija Kartera. Podsećanja radi, i sadašnji predsednik Barak Obama je priznao da je u mladosti često konzumirao marihuanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track