Prsata lepotica izgleda sve bolje, a u vežbanju joj pomaže petogodišnja ćerka
Foto: Profimedia

Motivacija

Prsata lepotica izgleda sve bolje, a u vežbanju joj pomaže petogodišnja ćerka

Pop kultura -
Na Instagram je postavila fotografiju na kojoj ona i njena ćerka Diksi (5) vežbaju zajedno, a na njoj se jasno vidi koliko je uspela da smrša

Luisa Zajsman (27), engleska preduzetnica i zvezda rijalitija "Šegrt“ i "Veliki brat 13“, već je aktivirala svoju ćerku da joj se pridruži u vežbanju.

Na Instagram je postavila fotografiju na kojoj ona i njena ćerka Diksi (5) vežbaju zajedno, a na njoj se jasno vidi koliko je uspela da smrša.

"Porodica koja vežba zajedno ostaje zajedno", napisala je uz fotografiju. Luisa na fotografiji nosi žuti sportski brushalter i sive helanke, a njena ćerka svoju verziju odeće za vežbanje.

Morning #yoga #mother #daughter #love ❤️

A photo posted by Luisa Zissman (@luisazissman) on Feb 16, 2015 at 3:07am PST

Luisa je definitivno prebolela razvod i nastavila da se bavi fitnesom. Njen razvod od biznismena Olivera Zajsmana okončan je u junu prošle godine.

Ona se sada sprema da ponovo odšeta do oltara i da kaže "da" svom drugom dečku, milioneru Endrjuu Kolinsu, koji ju je u oktobru zaprosio u Parizu. Od njega je tokom romantične večere na Ajfelovom tornju dobila verenički prsten sa osmokaratnim dijamantom.

Njena novogodišnja odluka bila je da smrša dovoljno da uđe u svoju venčanicu iz snova, iako je tada sumnjala da je to ostvarljivo. Ipak, prema fotografiji na kojoj je sa ćerkom, a koju je juče postavila na Instagram, izgleda da je na dobrom putu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track