(FOTO) ONA STARI UNAZAD: Hali Beri uskoro puni 50 godina, a izgleda kao devojčica
Foto: Profimedia

Prirodna lepotica

(FOTO) ONA STARI UNAZAD: Hali Beri uskoro puni 50 godina, a izgleda kao devojčica

Pop kultura -
Prirodno je stariti i ma koliko kozmetička hirurgija bude napredovala, nikada nećete moći da vratite vreme unazad. Svi ćemo jednog dana ostariti, govori Hali

Hali Beri uskoro puni 50 godina, ali po njenom izgledu to nikada ne biste pomislili.

Ona se nedavno fotografisala na snimanju serije "Extant" i to u potpuno prirodnom izdanju šetajući između setova, a na njenom izgledu bi joj pozavidele devojke mnogo mlađe od nje.

Hale u ovoj seriji, za koju se prognozira da će biti novi tv hit, igra Moli Vuds, astronautkinju koja nakon svemirske misije ostaje u drugom stanju na misterioznan način. Na snimanju, atraktivna brineta imala je jednostavnu sivu trenerku i crnu majicu, a kasnije se presvukla u kožne pantalone i sivu jaknu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumica je u nedavnom intervjuu priznala da je razmišljala o plastičnim operacijama, ali da se nikada nije usudila da napravi konkretan potez.

"Lagala bih kada bih rekla da nisam razmišljala o tome. Oko mene ionako svi to rade, a i mnogi mi predlažu da i ja to učinim. Ipak, prirodno je stariti i ma koliko kozmetička hirurgija bude napredovala, nikada nećete moći da vratite vreme unazad. Svi ćemo jednog dana ostariti", ispričala je Hale Beri.

Ipak na pragu šeste decenije Hale i dalje izgleda veoma atraktivno i ponosno ističe svoju blistavu kožu koju između ostalog održava i tako što tokom pilinga koristi vitamin c koji nanosi na lice. Ovaj vitamin utiče na proizvodnju kolagena koji zaustavlja starenje.

Pored zdrave ishrane bez mnogo ugljenih hidrata, glumica praktikuje i svakodnevne treninge koji se sastoje iz kardio vežbi i dizanja tegova.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track