KO JE OBUKAO HALJINU KOJA JE ZBUNILA SVET: Evo šta smo otkrili
Foto: Fejsbuk

2 žene uznemirile internet

KO JE OBUKAO HALJINU KOJA JE ZBUNILA SVET: Evo šta smo otkrili

Pop kultura -
Dame koje su zaludele svet imaju sjajnu priču vezanu za haljinu, nijedna ni druga nisu očekivale da će zbuniti ceo svet

Fotografija je inicijalno postavljena na Tumblr društvenu mrežu od strane 21-godišnje pevačice Kejtlin MekNil koja živi na malenom Škotskom ostrvu Kolonsej. Haljina je zapravo rezultovala histerijom oko venčanja njenih prijatelja, naime tu haljinu trebalo je da nosi majka mlade, ali priča počinje ovako:- Dvoje mojih prijatelja su se venčavali, a mladina majka je ćerki poslala fotografiju haljine, kada su je videli mladenci oni su odmah počeli da raspravljaju oko boje, priča Kejtlin.Mlada je onda postavila sliku na Fejbuk i njeni prijatelji su počeli da raspravljaju.

Kada je videla koliko ljudi raspravlja oko slike, Kejtlin je odlučila da postavi fotografiju haljine na Tumblr, na fan stranu koja je posvećena Sari Vejčel. Tada je slika postala viralna.Sara Vejčel ispričala je kako je odmah telefon počeo ludački da zvoni:

- Najluđa stvar je što ja nemam veze sa tim postom. To je samo moja fan stranica sa kojom nemam nikakve veze, ali dobijala sam mejlove i pozive celu noć, ispričala je.Za nju nema nedoumica koje je boje haljina:

- Crna-plava, naravno.Meknilova koja je postavila sliku iznenađena je reakcijom, pogotovo poznatih i skoro pa se onesvestila kada je videla da Tejlor Svift komentariše.

Za kraj je otkrila:

- Otišla sam na ono venčanje i videla sam haljinu uživo, verujte mi bila je plavo-crna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track