(FOTO) TAMARA EKLSTON PRE I POSLE TRUDNOĆE: Najbogatija naslednica nikad mršavija
Foto: Profimedia

Neverovatna transformacija

(FOTO) TAMARA EKLSTON PRE I POSLE TRUDNOĆE: Najbogatija naslednica nikad mršavija

Pop kultura -
Možemo reći da je Tamara bila jedna od najmršavijih trudnica, ali ono što je neverovatno jeste njena figura nekoliko meseci nakon porođaja
1 / 5 Foto: Profimedia

Pogledajte kojom brzinom je Eklstonova vratila svoju devojačku figuru, a otkrila je i koja je njena tajna ovakvog izgleda.

Trudna Tamara
Trudna Tamara

Naslednica Formule 1 koja dijeta joj je pomogla da se vrati u formu posle porođaja u rekordnom roku.Tamara je otkrila da joj je mnogo pomoglo to što se zdravo hrani, što doji svoju bebu i poslednji dosadni razlog u održavanju linije - jako dobri geni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Eklstonova je objasnila i kako se sada hrani mnogo zdravije jer jede sve ono što Sofija treba da jede i što je najbolje za nju. U svojoj potrazi za "Svetim gralom" idrekla se alkohola, kafe, koka kole, mlečnih proizvoda i svega što nije organsko.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nego što odmah posle ovog teksta otrčite da napravite dete zarad dobre linije, Tamara je nagovestila da je za njenu figuru u mnogome doprinela genetika i sreća.

Tamara posle porođaja
Tamara posle porođaja

- Ja sam samo srećna što u trudnoći nisam dobila mnogo kilograma, pa nije bilo mnogo da se izgubi. Moja mama je rekla da je bila jako mršava dok je dojila, pa sam i ja krenula tim putem".

Ako ste se nadali nekom veliko i neverovatno čarobnom receptu za vitku liniju, prevarili ste se, jer vi niste naslednici Formule i sigurno ne možete da priuštite hranu koju jede Tamara, a o količini stresa ne možemo ni da pričamo. Tako da, ne trčite njenim koracima, uživajte u onome šta imate, a sve ostalo će nekako doći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track