(FOTO) NEKADA I SADA: Šta se desilo sa filmskim seksi momcima koje ste voleli

Ništa nije kao pre

(FOTO) NEKADA I SADA: Šta se desilo sa filmskim seksi momcima koje ste voleli

Pop kultura -
Ne postoji ništa gore nego kada neki seksi glumci jednostavno nestanu iz vašeg života, kako li izgledaju decenijama kasnije?
1 / 5

Kada ste bili mladi neke od njihovih filmova gledali ste non stop, identifikujući se sa ljubavnom romansom u kojoj ste vi glavna uloga sa ovim seksi glumcima.Međutim, problem je taj što je vaša ljubav brzo nestala, kad kažemo nestala to bukvalno mislimo. Neki od omiljenih glumaca nekada su se povukli kada su bili mladi i lepi. A kako izgledaju sada, otkrivamo...

1. Endru Kigan (10 Things I Hate About You, 1999)

Glumac koji je bio vrlo aktuealan tokom 90-ih godina, odjednom je nestao bez traga. Kako saznajemo on je 2014. godine osnovao svoju sopstvenu religiju, alal vera.

2. Majkl Vartan (Never Been Kissed, 1999)

Najseksepilniji profesor srednje škole bio je aktuelan sve do početka 2000. godine. Tumačio je male uloge po serijama, a njegova uloga koja ga vraća iz "mrtvih" je Bates Motel (2014).

3.Beri Votson (Teaching MRS. Tingle, 1999)

Oduševio nas je ulofom u 7. nebo, ali posle toga nije imao mnogo bitnih uloga. Pojavljivao se u seriji "Tračara" i "Masters OF Sex". Ali ako ništa drugo bar se trudi.

4. Kris Klajn (American Pie, 1999)

Njegova najupečatljivija uloga bila je u komediji "Američka pita", uvek oznojen sportista osvajao je srca devojaka širom sveta. Posle toga je imao neke uloge, ali je idalje ostao zapamćen kao seksi Oz.

5. Džes Bredford ( Bring It On, 2001)

Osvojio je srca devojaka početkom milenijuma, ali od tada se pojavljivao samo u sekundarnim ulogama u televizijskim serijama. On je sada jedan od onih likova za koje kažete "Što mi je poznat, ali ne znam odakle". E sad znate!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track