(VIDEO) SARS NAPUNIO HALU SPORTOVA: Beograđani baš vole Buđav lebac
Foto: Damir

Razbili

(VIDEO) SARS NAPUNIO HALU SPORTOVA: Beograđani baš vole Buđav lebac

Pop kultura -
Ovo je bio dosad najveći samostalni koncert ovog benda u Beogradu, a kao predgrupa nastupali su grandž rokeri „Sharks, Snakes & Planes“

Bend SARS održao je sinoć koncert pred 5.000 fanova u Hali sportova u Beogradu. Pred sam početak nastupa sve karte su bile rasprodate, a mnogobrojna publika, među kojom su bili i glumica Tamara Dragićević, Ivan Mihailović i Nemanja Đorđević, uživala je u dvočasovnom spektaklu.

Tamara Dragičević i Ivan Mihajlović
Tamara Dragičević i Ivan Mihajlović

Uz tekstove pesama „Praštaj“ i „Može i drugačije“ SARS je započeo koncert, a publika je sa oduševljenjem dočekala njihove hitove poput „Buđav lebac“ i „Perspektiva“, pa je uz prve akorde zapevala uglas.- Hvala svima koji su došli da zajedno napravimo pravi spektakl, kao što smo i obećali - obratio se frontmen grupe Žarko Kovačević.

Nemanja Đorđević
Nemanja Đorđević

Reči „Lutko, ja sam rešen da večno s tobom plešem“ podigle su na noge celu Halu sportova. Svi fanovi su plesali, a zaljubljeni su svojim damama malo ranije poželeli sve najlepše za Dan žena.Ovo je bio dosad najveći samostalni koncert ovog benda u Beogradu, a kao predgrupa nastupali su grandž rokeri „Sharks, Snakes & Planes“.

http://www.youtube.com/watch?v=kF_nTko6ZKs
(M. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track