(VIDEO, FOTO) Nekada nam se smejala sa omota čokolade Seka, a evo gde je i šta radi danas
Foto: Jutjub, Društvene Mreže

Slatka i nasmejana

(VIDEO, FOTO) Nekada nam se smejala sa omota čokolade Seka, a evo gde je i šta radi danas

Pop kultura -
Tea Agbaba je krasila omot čokolade Seka od 1988, a među hiljadama devojčica izabrali su nju jer je uvek bila nasmejana +

Davne 1988. godine svima nam se s polica smešila slatka plavokosa devojčica koja je sa omota čokolade Seka "ušla" u naše domove. Za štampanje omota i prodaju popularne čokolade Seka, svoj lik za ulogu pozajmila je Tea Agbaba, ćerka novinara Gradimira Agbabe. I upravo 1988. godine umesto crteža, na omot je dospela njena fotografija.

Ova lepa devojčica danas je još lepša žena koja ima 32 godine i živi i radi na Palma de Majorci.

Tea je danas na Palma de Majorci, a 20 godina je živela i u Londonu u Velikoj Britaniji. Trenutno se traži posao, ali ističe da joj je sreća na prvom mestu. Mnogo je nostalgična i nedostaje joj Hrvatska i sarma tokom zime. Dodaje da je zadržala jezik i da uvek oseća i zna odakle je.

"Kao devojčica sa četiri i po godine sam se naravno igrala. Bio je jedan sasvim normalan dan i mislim da su tražili po vrtićima decu, i ko bi mogao da bude na tim čokoladama, ali su sve vreme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta! Znam da se pitala mamu, ali se ne sećam tačno celog tog procesa. Znam samo da su mi kazali da je to predivna prilika i da su tada svi bili srećni oko mene", priseća se Tea vremena iz '88. godine.

Foto: Printskrin Jutjub
Foto: Printskrin Jutjub

"Mislim da sam upravo ja ta jer sam bila nasmejana, braća su mi uvek govorila da imam te neke dečje obraze i da ih dan-danas imam. Valjda sam baš bila prava "mala curica", a tog dana je bilo dosta anegdota, što se tiče mene. Prva stvar je to što nisam znala da će biti i Braco, jednostavno sam došla i upoznala ga. Bila sam malo iznenađena, ne samo što imam brata blizanca, nego imam još dva druga brata i kako to da će sada neki nepoznati dečko biti moj braco. Takođe, sećam da sam se u jednom trenutku sama htela da uzmem fotoaparat, pa su mi onda objašnjavali da nema mogućnosti da u isto vreme budem na fotografiji i da se sama fotografišem, kroz smeh govori Tea.

FOTO; Printskrin Jutjub
FOTO; Printskrin Jutjub

Tea nije jedina koja je krasila omot ovih popularnih čokolada. Osamdesetih godina i Braco joj je "pravio društvo". Tea kaže da su i danas u kontaktu.

"S Bracom se ne poznajem lično, ali me je pronašao na Fejsbuku pre godinu-dve i sada smo u kontaktu. Čini mi se kao jedan jako simpatičan dečko, delimo jednu dosta veliku uspomenu", rekla je Tea.

http://www.youtube.com/watch?v=JhHDroO_wys

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track